Minecraft Education programozó szakkör

Tanulj programozni a Minecraft izgalmas világában!

Alapinformációk

Heti 1x90 perc
16 alkalom / félév
Tanfolyam
4-8. évf. (helyszíni csoportok);
MC1 - MC2
Hétköznap délután vagy szombat délelőtt
Funside School Újbuda Bővebben
6-12 fős csoportokban (helyszíni csoportok); 4-6 fős csoportokban (online csoportok)
Magyar, Angol
Szeptember, február vagy becsatlakozás
Online jelentkezési lapon keresztül Bővebben

Oktatás

A Funside School Minecraft Education szakköre a népszerű Minecraft játék oktatási változatára épül, és annak világán belül vezet végig a programozás alapjain, miközben tanulóink természettudományi ismereteit is bővíti. Válaszd ki lejjebb az évfolyamodnak és a tudásodnak megfelelő szintet, és tanulj velünk szeptembertől a Szent Gellért téri Funside Schoolban, vagy partneriskoláink helyszínein!


Modulok

Válassz az életkorodnak megfelelő egyéves modulok közül!

Minecraft Education

4-7. osztályosok számára

Minecraft Education modulunk során – a népszerű program oktatási változata által nyújtott lehetőségeket kihasználva – építési kihívásokat oldunk meg programozás segítségével. Kreatív módon sajátítjuk el a ciklusok, elágazások és változók használatát. A programozás mellett az egyes projektalapú órák során megjelennek természettudományos, pl: matematikai, kémiai, fizikai (azon belül hangsúlyosan és elektromosságtani) témák is. A Minecraft Education modul ideális választás 4-7. osztályos, programozni vágyó gyermekek számára, akár előképzettség nélkül is.

Minecraft Education Python

5-8. osztályosok számára

Minecraft Education Python haladó modulunk során fokozatosan térünk át a blokk-alapú (mint pl. Scratch) programozásról a szöveg-alapú programozásra, miközben a Minecraft játék ismert világát használjuk keretnek a programozási tudásuk bővítéséhez, mélyítéséhez. Az egyéves modul során megismerkedünk a Python programozási nyelv alapjaival, a Minecraft projektek során pedig fizikai, matematikai és általános természettudományi ismeretet fejlesztő témákat is feldolgozunk. Minecraft Education Python modulunkat haladó programozó tanulóinknak ajánljuk, akik már minimum 2-3 félévet tanultak blokk-alapú programozást.

Alsó tagozat

Alsó tagozatos tanulóink számára ajánljuk Robotika & programozás szakkörünket, amelyről bővebben itt olvashatsz

Órarendek

A 2022/23-as őszi félévben az alábbi csoportokhoz lehet csatlakozni. A tanév a szeptember 17-én indul.

Informatika tanfolyamok
  • 15:00 - 16:30
  • 09:00 - 10:30
  • 10:45 - 12:15
  • 09:00 - 10:30
Jelmagyarázat
Ez a csoport betelt
Új Újonnan induló csoport


Nyílt Órák

Dátum
Tanfolyam
Időpont
Ha szeretnék kipróbálni bármelyik tanfolyamot, akkor az adott csoport órájára jelentkezzenek be az ingyenes próbalehetőségért! Jelentkezés

Funside School a gyermekek szemén keresztül

Árak

Havi részletekben történő fizetés esetén

19 990 Ft / hó

Féléves díj: 99 950 Ft (ősz)

Az informatika tanfolyamok díja heti 1 x 90 perces foglalkozásokkal 19 990 Ft / fő / hó havi részletben fizetendő, függetlenül az adott hónapra eső alkalmak számától (ünnepnapok, iskolai szünetek).

Egy félév 5 hónapból és 16 db 90 perces (tehát 32 tanórának megfelelő) alkalomból áll. Féléves tanfolyami díj: 5 x 19 990 Ft = 99 950 Ft. Regisztrációs díj (egyszeri díj új tanulók esetében): 5000 Ft.


Féléves hűségidővel, egyösszegű befizetéssel

17 990 Ft / hó

Féléves díj: 89 950 Ft (ősz)

Lehetőség van a féléves tandíjat egy összegben is fizetni féléves hűségvállalással: ennek a díja 17 990 Ft-os, kedvezményes havi részletnek felel meg.

Egy félév 5 hónapból és 16 db 90 perces (tehát 32 tanórának megfelelő) alkalomból áll. Féléves tanfolyami díj: 5 x 17 990 Ft = 89 950 Ft. Regisztrációs díj (egyszeri díj új tanulók esetében): 5000 Ft.Bővebben az árakról és kedvezményekről...

Jelentkezés

Jelentkezés

Visszaugrás a navigációhoz