Tartalomjegyzék erről az oldalról:

Magyar mint idegen nyelv tanfolyam

Visszaugrás a navigációra
Az oldal cikkei bevezetőkkel:

Magyar mint idegen nyelv tanfolyam

Magyar mint idegen nyelv gyerekeknek, a Funside Schoolban

Élményalapú, beszédfejlesztő magyar foglalkozások, 7-től 17 éves korig, a Funside School budai helyszínén, a Margit híd budai hídfőjénél.

Alapinformációk

Heti 1x90 perc
16 alkalom / félév
Tanfolyam
1-2., 3-5., 6-8. évf.
Starter - B2
Hétköznap délután vagy szombat délelőtt
Funside School BudaBővebben
3-6 fős csoportokban
Magyar
Szeptember, február vagy becsatlakozás
Online vagy budapesti központunkban Bővebben

Oktatás

A magyar mint idegen nyelv oktatás gyermekek számára mindig is – már közel 10 éve – fontos része a Funside kínálatának: mind budapesti, mind balatoni táborainkat évről évre nagyon sok magyar gyökerű család, valamint hazánkban élő külföldi szülő keresi fel népszerű magyar nyelvi programjaink miatt. 2018-tól a Funside School keretei között is választható magyar mint idegen nyelv tanfolyam, amely kor és szint alapján bontott, 3-4 fős “szupermini” csoportokban, akár teljesen kezdő szinttől is indulva játékosan építi fel a gyermekek idegen nyelvi tudását. 

Magyar tanfolyamainkban minden megtalálható, ami a Funside School-t jellemzi: saját fejlesztésű tanmenetek alapján haladva, kiváló nyelvtanárokkal, játékos formában oktatunk, gyermekbarát és modern környezetben. Óráinkat heti rendszerességgel, 90 perces foglalkozások során tartjuk. Tudjuk mennyire fontos, hogy tanfolyamaink előrehaladásába tanulóink szülei is beláthassanak, ezért játékosított pontrendszerünket és az otthoni gyakorlási lehetőségeket minden csoport saját blogján követheti hétről hétre, témazáró projektbemutatóinkat pedig személyesen is meg lehet tekinteni minden hónapban. Jelentkezz ingyenes személyes konzultációra és szintfelmérésre még ma!


Magyar mint idegen nyelv tanfolyamaink

Kezdő csoport (közvetítő nyelv: angol)

Kezdő csoportok esetében kétféle tanfolyam közül lehet választani: az angol közvetítő nyelvű csoportokat azoknak ajánljuk, akik magyar nyelvet még nem tanultak, de angolul jól beszélnek (vagy angol az anyanyelvük), így ez sokat segíthet az elindulásban.

Kezdő csoport (közvetítő nyelv nélkül)

Ezt a tanfolyamot azoknak a kezdő tanulóknak ajánljuk, akik sem magyarul, sem angolul nem beszélnek. A magyar nyelv elsajátítása így is lehetséges, de a közvetítő nyelv nélküli kezdő csoportok más ütemben haladnak, mint a közvetítő nyelves tanfolyamok.

A1 szint és felette

Kezdő szint felett minden csoportunk közvetítő nyelv használata nélkül, teljesen célnyelvű (azaz magyar nyelven folytatott) órákkal halad előre, így függetlenül a gyermek anyanyelvétől, a megfelelő csoport kiválasztásánál csak a szintet és az időpontot kell figyelembe venni.

Órarendek

Jelenleg ezekbe a csoportokba lehet becsatlakozni:

Nyelvtanfolyamok
Angol Starter szint
2 - 3. osztály
  • 16:45 - 18:15
  • 09:00 - 10:30
Angol Starter szint
2 - 4. osztály
  • 15:00 - 16:30
Angol Starter szint
4 - 6. osztály
  • 10:45 - 12:15
Angol Starter szint
4 - 7. osztály
  • 15:00 - 16:30Új
Angol Starter szint
6 - 8. osztály
  • 15:00 - 16:30Új
Angol A1 szint
5 - 8. osztály
  • 16:45 - 18:15Új
  • 15:00 - 16:30
Jelmagyarázat
Ez a csoport betelt
Új Újonnan induló csoport


Funside School a gyermekek szemén keresztül

Jelentkezés

A 2019/20 tavaszi félév kezdete: február 3. A jelentkezés már elkezdődött és legkésőbb az adott csoport indulásáig tart, a szabad helyek függvényében. (Február 3-at követően, a már folyamatban lévő csoportokba ingyenes egyéni szintfelmérést követően lehet becsatlakozni, a szabad helyek függvényében.)

Ár: 19 000,- Ft / fő / hó fix havidíj (szupermini csoport)

Bővebben az árakról és kedvezményekről...

Visszaugrás a navigációhoz