Digitális Világ informatika tanfolyam

Informatika gyerekeknek és fiataloknak a Funside Schoolban

Új, felső tagozatosok számára készült két féléves, gyakorlatias informatika képzésünk segít felkészülni a 21. század kihívásaira!

Alapinformációk

Heti 1x90 perc
16 alkalom / félév
Tanfolyam
5-8. évf.
DV1 -DV2
Hétköznap délután vagy szombat délelőtt
Funside School ÚjbudaBővebben
Funside School BudaBővebben
6-12 fős csoportokban
Magyar
Szeptember, február vagy becsatlakozás
Online jelentkezési lapon keresztül Bővebben

Oktatás

Hogyan lehet felkészülni a 21. század digitális életére és önállóan boldogulni ebben a világban? Digitális Világ informatika képzésünkön megtanítjuk a felsős gyerekeket arra, hogy miként tudnak hasznosan időt tölteni a képernyő előtt úgy, hogy közben fejlődjön a digitális írástudásuk is. Mindenki nyomkod különböző billentyűzeteket, mégsem akar mindenki informatikus lenni – új képzésünkkel azoknak segítünk, akik minden nap sok időt töltenek a világhálón, szükségük volna a hasznos alkalmazások ismeretére, vagy bizonyos problémák megoldását keresik a neten. Hiánypótló kurzusunkra előképzettség nélkül várjuk a diákokat. A kurzus része a biztonságos netezés elsajátítása, a fake news és a cyberbullying azonnali felismerése, valamint az is, hogy hogyan lehet a keresett információ nyomára akadni az óriási méretű világhálón.

Gyakorlatias ismeretek a prezentációk készítéséről, képek szerkesztése, hasznos és ingyenes Google-termékek használatának megtanulása, valamint online kvízek készítése – ez mind megtanulható a Digitális Világ képzésen. Itt nem arról tanulunk, hogy mikor és ki készítette az első számítógépet – minimális elmélet, maximális gyakorlat. Az általunk átadott tudás tökéletesen naprakész: azt is megtanítjuk a hozzánk beiratkozó gyerekeknek, hogy miként tudják egyedül frissíteni tudásukat, új ismereteket beépíteni mindabba, amit nálunk megtanulnak. Mindez aktívan használható tanulmányaik során is – gyorsabbak, hatékonyabbak, felkészültebbek lesznek a digitális világ kihívásaival szemben!


Digitális Világ informatika tanfolyam modulok

Informatika tanfolyamunk felső tagozatosoknak szól és kettő darab, egy-egy féléves modulból áll. Előképzettség nem szükséges!

DV1

Az első félév során megismerkedünk a biztonságos számítógép-használat legfontosabb tudnivalóival és az okos internetes keresési szokásokkal, hogy tanulóink minél könnyebben tudjanak saját maguk is válaszokat találni életből vett problémákra, úgy, hogy közben elkerülik a káros, sértő tartalmakat. A félév során fejlesztjük majd a előadó készségeket is, a legnépszerűbb prezentációs alkalmazások használatával, valamint megismerkedünk a napi életünket leginkább megkönnyítő jegyzetelő applikációkkal, népszerű Google programokkal és egy 3D grafikai programmal is!

DV2

A második félév során elmélyítjük tudásunkat az operációs rendszer ismereteiben, a problémamegoldásban és számítástechnikai hibaelhárításban, valamint még többet foglalkozunk majd netes tartalmakkal (forráskritika és fake news, biztonságos és nem biztosságos helyek és applikációk, cyberbullying és netikett). Ebben a félévben megismerkedünk alapvető képszerkesztő applikációkkal is és sok további hasznos, illetve izgalmas és szórakoztató programmal is!

Órarendek

Jelenleg ezekbe a csoportokba lehet becsatlakozni:

Informatika tanfolyamok
 • 15:00 - 16:30
 • 10:45 - 12:15
 • 15:00 - 16:30
 • 09:00 - 10:30
 • 16:45 - 18:15
 • 09:00 - 10:30
 • 15:00 - 16:30
 • 10:45 - 12:15
 • 15:00 - 16:30
 • 15:00 - 16:30
Jelmagyarázat
Ez a csoport betelt
Új Újonnan induló csoport


Jelenleg ezekbe a csoportokba lehet becsatlakozni:

Informatika tanfolyamok
Robotika ("R2") modul
2 - 4. osztály
 • 09:00 - 10:30
 • 10:45 - 12:15
Jelmagyarázat
Ez a csoport betelt
Új Újonnan induló csoport


Funside School a gyermekek szemén keresztül

Jelentkezés

Ár: 15 000,- Ft / fő / hó fix havidíj (magyar nyelvű tanfolyam esetén)

Bővebben az árakról és kedvezményekről...

Visszaugrás a navigációhoz