Tartalomjegyzék erről az oldalról:

Anyanyelvi angol tanfolyam

Visszaugrás a navigációra
Az oldal cikkei bevezetőkkel:

Anyanyelvi angol tanfolyam

Angol tanfolyam anyanyelvi tanárokkal a Funside Schoolban

Élményalapú, beszédfejlesztő angol órák középiskolásoknak, anyanyelvi tanárokkal, 21. századi módszerekkel, egészen a nyelvvizsgáig!

Alapinformációk

Heti 1x90 perc vagy 2x90 perc
16 vagy 32 alkalom / félév
Tanfolyam
6-8. és 9-12. évf.
A2 - C1
Hétköznap délután vagy szombat délelőtt
Funside School BudaBővebben
4-8 fős csoportokban
Angol
Szeptember, február vagy becsatlakozás
Online vagy budapesti központunkban Bővebben

Oktatás

Anyanyelvi angol foglalkozásainkon a Funside oktatási filozófiája találkozik anyanyelvi angol tanáraink tanítási stílusával. Óráink során saját fejlesztésű tananyagok mentén haladunk és mindig középpontban áll a beszéd. Célunk, hogy leomoljanak azok a gátak, amelyek visszatartják a gyerekeket és fiatalokat abban, hogy magabiztosan merjenek angolul megszólalni, és ezzel a tanfolyam során minél többet fejlődjön szóbeli tudásuk. Mindebben segítenek az angol nyelvterületről érkezett tanáraink, akik számára a kommunikatív tanítási stílus szerves része a nyelvoktatásnak, és ezzel kiválóan passzolnak Funside School értékeihez.

A gamifikáció elveit követve tanulóink az órai és az otthoni munkáik során is pontokat gyűjthetnek, amely kiváló motiváció, és egyben segít a szülőknek is folyamatosan nyomon követni a tanfolyam előre haladását. A csoportok saját csoportblogon tájékozódhatnak az aktuális témákról és az ajánlott gyakorló feladatokról, amelyek teret adnak tanulóinknak a saját érdeklődési körüknek megfelelő témák feldolgozására is. Óráinkat jól felszerelt, modern tantermekben, barátságos környezetben, digitális eszközök használatával tartjuk. Fontosnak tartjuk a készségfejlesztést is, legyen szó akár a csoportmunkáról, a projekt-szemléletről vagy az infokommunikációs eszközök használatáról. Rugalmas pótlási rendszerünkkel akkor sem maradsz le, ha bármilyen ok miatt egy órát esetleg ki kellene hagyni. Jelentkezz ingyenes szintfelmérésre még ma!

Intenzív angol

Ha már látótávolságba került a nyelvvizsga, érdemes intenzívebben haladó, heti 2 x 90 perces csoportjainkat választani, ahol az előrehaladás mértéke duplája a normál tanfolyamoknak. A tanfolyamok végén nyelvvizsga-felkészítő kiegészítő órákkal lehet felkészülni a választott nyelvvizsga típusfeladataira. 

Intenzív angol csoportjaink A2 szinttől érhetőek el – akár anyanyelvi tanárokkal is! Időpontjaink az alábbi órarendekben láthatóak!


Anyanyelvi angol tanfolyamaink

Anyanyelvi angol tanfolyam

Az alap tanfolyamok esetében kor és szint szerint bontott, kis létszámú csoportjaink (4-8 fő) hetente egyszer találkoznak, iskola utáni (hétköznap délután vagy szombat délelőtt) időpontokban, 90 perces játékos és beszédközpontú foglalkozásainkra. Az iskolai tanév menetét követve, egy félév során 16 alkalom van, amely során 4 nagy témakört dolgoznak fel tanulóink és 4 alkalommal vesznek részt rövid projektbemutatón. Egymásra épülő féléves moduljaink során szintenként összesen 4 félév alatt járják végig a legfontosabb nyelvvizsgákon elvárt 16 fő témakört, mielőtt a következő szintre lépnének.

Intenzív anyanyelvi angol tanfolyam

Az alap tanfolyamokhoz képest az intenzív tanfolyam kétszer olyan gyorsan halad, így hetente 2 napon találkozunk, alkalmanként 90 percre. Az intenzív tanfolyam esetében egy félévben 32, azaz egy évben összesen 64 db, egyenként másfél órás foglalkozást tartunk, amelyek során az adott szinthez tartozó összes szóbeli témakört érintjük.

Angol tanfolyam

Már teljesen kezdő szinttől is elérhetőek különböző – nem anyanyelvi – angol gyerektanfolyamaink. Tudj meg mindent róla itt!

Órarendek

Jelenleg ezekbe a csoportokba lehet becsatlakozni:

Nyelvtanfolyamok
Angol Starter szint
2 - 3. osztály
  • 16:45 - 18:15
  • 09:00 - 10:30
Angol Starter szint
2 - 4. osztály
  • 15:00 - 16:30
Angol Starter szint
4 - 6. osztály
  • 10:45 - 12:15
Angol Starter szint
4 - 7. osztály
  • 15:00 - 16:30Új
Angol Starter szint
6 - 8. osztály
  • 15:00 - 16:30Új
Angol A1 szint
5 - 8. osztály
  • 16:45 - 18:15Új
  • 15:00 - 16:30
Jelmagyarázat
Ez a csoport betelt
Új Újonnan induló csoport


2020 februárjában induló, vagy folyamatban lévő – de becsatlakozásra alkalmas – csoportjaink ezen a helyszínen. Első tanítási nap a tavaszi félévben: február 3. Az intenzív csoportok esetében egy soron belül ugyanannak a csoportnak a két órája látható (minden intenzív csoport hetente 2 db 90 perces órán vesz részt).

Intenzív nyelvtanfolyamok
Jelmagyarázat
Ez a csoport betelt
Új Újonnan induló csoport


Funside School a gyermekek szemén keresztül

Jelentkezés

A 2019/20 tavaszi félév kezdete: február 3. A jelentkezés már elkezdődött és legkésőbb az adott csoport indulásáig tart, a szabad helyek függvényében. (Február 3-at követően, a már folyamatban lévő csoportokba ingyenes egyéni szintfelmérést követően lehet becsatlakozni, a szabad helyek függvényében.)

Ár: 19 000,- Ft / fő / hó fix havidíj (heti 1x90 perc esetén)

Bővebben az árakról és kedvezményekről...

Visszaugrás a navigációhoz