Roblox napközis nyári tábor

Váljt te is játékfejlesztővé Roblox napközis nyári táborunkban!

57064 Funside School Újbuda. 36318 nem nem nem igen nem nem igen nem nem nem nem 56900 170 7 14 Helyszinszám:1

Alapinformációk

Napközis nyári tábor
4, 7, Bővebben
8-17 óráig
Funside School Újbuda. Bővebben
7-14
5-12 fős csoportokban
8 fős csoportokban Bővebben
5 táborozóra jut 1 tanár Bővebben
Háromszori étkezés, speciális menü rendelhető Bővebben
SZÉP kártya felhasználható Bővebben
Online jelentkezési lapon keresztül Bővebben

Oktatás

Szereted a Roblox játékokat? Válj te is játékfejlesztővé! Új táborunkban a Roblox Studio fantasztikus lehetőségeivel ismerkedhetsz meg, hogy megalkosd és programozd saját izgalmas 3D-s játékodat! 

A tábor alatt a Roblox Studio és a Lua programozási nyelv alapjainak használatával programozásra és játékok készítésére összpontosítunk. A Lua egy magas szintű programozási nyelv, amellyel olyan funkciókat kódolhatunk, mint a csapdák, a csatlakoztatás, az eredménytáblák, a karaktermozgás és még sok más izgalmas dolog. 

A tábor végére megismerkedsz többek között a Roblox Studio és a Lua programozás alapjaival, megtanulod a tereprendezést, az alkatrészek mozgatását és méretezését, a spawn tárgyak, pontszámítás, időzítő és ranglisták beállítását és a játékok logikai felépítését is. 

Mi a Roblox?

A Roblox a legnagyobb közösségi játék platform, amely lehetővé teszi a gyerekek számára, hogy elképzeljenek, alkossanak és együtt játszhassanak magával ragadó 3D világokban. A Roblox platformon több mint 29 millió felhasználó által létrehozott online játék készült, havonta több mint 64 millió játékos látogatja meg, hogy különböző kooperatív játékokkal játszhassanak. 

Szint: előképzettség nem szükséges, de magabiztos írás-olvasás tudás elengedhetetlen. Az órák során használt programozási nyelv az angol nyelven alapszik, ezért minimális angol tudás ajánlott a részvételhez.

Játékok és szabadidős programok

Jelentkezés

Ár: 56 900 Ft.
SZÉP kártya felhasználható

Bővebben az árakról és utalványokról...

Visszaugrás a navigációhoz