Roblox Studio programozó napközis nyári tábor

Váljt te is játékfejlesztővé Roblox táborunkban!

57064option_id42881 Funside napközis tábor a Gellért téren 36318 igen nem igen nem igen nem igen nem igen nem nem 64900 185 9 14 Helyszinszám:1

Alapinformációk

Napközis nyári tábor
8-17 óráig
Funside napközis tábor a Gellért téren Bővebben
9-14
5-12 fős csoportokban
5 táborozóra jut 1 tanár Bővebben
Háromszori étkezés, speciális menü rendelhető Bővebben
SZÉP kártya felhasználható Bővebben
Online jelentkezési lapon keresztül Bővebben

Oktatás

Szereted a Roblox játékokat? Válj te is játékfejlesztővé! Új táborunkban a Roblox Studio fantasztikus lehetőségeivel ismerkedhetsz meg, hogy megalkosd és programozd saját izgalmas 3D-s játékodat! 

A tábor alatt a Roblox Studio és a Lua programozási nyelv alapjainak használatával programozásra és játékok készítésére összpontosítunk. A Lua egy magas szintű programozási nyelv, amellyel olyan funkciókat kódolhatunk, mint a csapdák, a csatlakoztatás, az eredménytáblák, a karaktermozgás és még sok más izgalmas dolog. 

A tábor végére megismerkedsz többek között a Roblox Studio és a Lua programozás alapjaival, megtanulod a tereprendezést, az alkatrészek mozgatását és méretezését, a spawn tárgyak, pontszámítás, időzítő és ranglisták beállítását és a játékok logikai felépítését is. 

Mi a Roblox?

A Roblox a legnagyobb közösségi játék platform, amely lehetővé teszi a gyerekek számára, hogy elképzeljenek, alkossanak és együtt játszhassanak magával ragadó 3D világokban. A Roblox platformon több mint 29 millió felhasználó által létrehozott online játék készült, havonta több mint 64 millió játékos látogatja meg, hogy különböző kooperatív játékokkal játszhassanak. 

Szint: előképzettség nem szükséges, de magabiztos írás-olvasás tudás elengedhetetlen. Az órák során használt programozási nyelv az angol nyelven alapszik, ezért minimális angol tudás ajánlott a részvételhez.

Játékok és szabadidős programok

Jelentkezés

Ár: 64 900 Ft.
SZÉP kártya felhasználható

Bővebben az árakról és utalványokról...

Visszaugrás a navigációhoz