Robotika napközis nyári tábor: LEGO Spike

Építs és programozz LEGO robotokat velünk!

57109option_id42881 Funside napközis tábor a Gellért téren 36318 igen nem igen nem igen nem igen nem igen nem nem 64900 185 8 12 Helyszinszám:1

Alapinformációk

Napközis nyári tábor
8-17 óráig
Funside napközis tábor a Gellért téren Bővebben
8-12
5-12 fős csoportokban
5 táborozóra jut 1 tanár Bővebben
Háromszori étkezés, speciális menü rendelhető Bővebben
SZÉP kártya felhasználható Bővebben
Online jelentkezési lapon keresztül Bővebben

Oktatás

2022-ben a Funside Gellért téri táborában újra lesz LEGO Spike, a LEGO 2020 elején megjelent edukációs robotika készlete. A Funside robotika táborok hagyományos koncepcióját követve a foglalkozások két részből állnak, elsőként az építési útmutató segítségével a gyerekek két fős csoportokban megépítik a robotot, majd a LEGO által fejlesztett, tableten futtatott LEGO Spike applikációval életre keltik az alkotásaikat. A programozási felület blokk-alapú, a méltán népszerű Scratch nyelven alapul. Fontosnak tartjuk a csapatmunka és a kooperatív készségek fejlesztését, így a hét folyamán a gyerekek két fős csapatokban dolgoznak együtt, egymás közt felosztják a részfeladatokat, és közösen gondolkodnak, együttműködnek a problémamegoldás során. A táborban a résztvevők megismerkednek a motorok és a különböző szenzorok működésével kezdő szintű projekteken keresztül, melyeket a tapasztaltabb táborozóink számára további kihívásokkal színesítünk.

Szint: előképzettség nem szükséges, de magabiztos írás-olvasás tudás elengedhetetlen. Az órák során használt programozási nyelv az angol nyelven alapszik, ezért minimális angol tudás ajánlott a részvételhez.

Játékok és szabadidős programok

Jelentkezés

Ár: 64 900 Ft.
SZÉP kártya felhasználható

Bővebben az árakról és utalványokról...

Visszaugrás a navigációhoz