Programozó napközis nyári tábor: Star Wars

Legyen veled az erő és kódold át velünk a galaxist!

52636option_id42881 Funside napközis tábor a Villányi úton 273 nem nem nem nem nem nem nem nem nem nem nem 49900 145 8 11 Helyszinszám:1

Ez a foglalkozás az idei évben nem választható, de sok hasonló táborunk van, amely tetszhet és idén is indul: ezeket itt és itt találja.

Alapinformációk

Napközis nyári tábor
Magyar, Angol Bővebben
8-17 óráig
Funside napközis tábor a Villányi úton Bővebben
8*-11 (* alsó korhatár: általános 1. osztályt befejezte)
4-6 fős csoportokban
8 fős csoportokban Bővebben
5 táborozóra jut 1 tanár Bővebben
Háromszori étkezés, speciális menü rendelhető Bővebben
SZÉP kártya felhasználható Bővebben
Online jelentkezési lapon keresztül Bővebben

Oktatás

A Star Wars-témájú kódolás órák alkalmával táborozóink maguk építik meg a programozáshoz használandó digitális eszközöket, amelyekkel aztán felfedezhetik az „erőt” vagy átkódolhatják a saját Galaxisukat. A kezed mozgatásával mozgásra bírhatod a fénykardot vagy akár irányíthatod az űrrepülőgépet is. A blokk-alapú programkódolással instruálható eszközök használata révén nem csak fejlődik táborozóink tudása, de kreativitásuknak kézzel fogható, fizikai formát öltő eredménye lesz! Az órák során a brit edtech start-up, a KANO hivatalos Star Wars programozható eszközeit használjuk.

Szint: előképzettség nem szükséges, de magabiztos írás-olvasás tudás elengedhetetlen. Az órák során használt programozási nyelv az angol nyelven alapszik, ezért minimális angol tudás ajánlott a részvételhez.

Kép: KANO

Játékok és szabadidős programok

Milyen táborokkal kombinálható?

Az alábbiak közül turnusonként 2 tantárgy választható, pl. angol (2 óra) és tenisz (2 óra); így áll össze a napi 4 óra oktatás.

Star Wars kódolható KANO számítógép

Jelentkezés

Ez a foglalkozás az idei évben nem választható, de sok hasonló táborunk van, amely tetszhet és idén is indul: ezeket itt és itt találja.

Visszaugrás a navigációhoz