Programozó napközis nyári tábor: KANO (Raspberry Pi)

Játékos hardver-programozás

46241 Funside Budapest Villányi út 273 nem betelt nem nem nem betelt nem betelt nem nem nem 49900 165 8 11 Helyszinszám:1

Alapinformációk

Napközis nyári tábor
2, 4, 6, 8, Bővebben
8-17 óráig
Funside Budapest Villányi útBővebben
8-11
4-6 fős csoportokban
8 fős csoportokban Bővebben
5 táborozóra jut 1 tanár Bővebben
Háromszori étkezés, speciális menü rendelhető Bővebben
SZÉP kártya felhasználható Bővebben
Online jelentkezési lapon keresztül Bővebben

Oktatás

A Funside játékos programozó táborában a gyermekek maguk építik meg a programozáshoz használandó digitális eszközöket, amelyekkel aztán zenét alkothatnak, animációkat hozhatnak létre vagy akár játékokat is meghekkelhetnek. A táborozóink a hét folyamán építhetnek – és kódolhatnak – Raspberry Pi-alapú mini-számítógépet, KANO Pixel intelligens LED-panelt vagy éppen mozgás-érzékelő szenzort, amelyek segítségével számos saját programot hozhatnak létre! A blokk-alapú programkódolással instruálható eszközök használata révén nem csak fejlődik táborozóink tudása, de kreativitásuknak kézzel fogható, fizikai formát öltő eredménye lesz! A Funside Budapest Programozás: Kano táborba 8 éves kortól várjuk a technológia iránt élénken érdeklődőket.

Szint: kezdőtől haladóig (előképzettség nem szükséges, de magabiztos írás-olvasás tudás elengedhetetlen). Az órák során használt programozási nyelv az angol nyelven alapszik, ezért minimális angol tudás ajánlott a részvételhez. 

Játékok és szabadidős programok

Milyen táborokkal kombinálható?

Az alábbiak közül turnusonként 2 tantárgy választható, pl. angol (2 óra) és tenisz (2 óra); így áll össze a napi 4 óra oktatás.

KANO Pixel Kit, a programozható LED-panel

Jelentkezés

Ár: 49 900 Ft.
SZÉP kártya felhasználható

Bővebben az árakról és utalványokról...

Visszaugrás a navigációhoz