Tartalomjegyzék erről az oldalról:

Programozó napközis nyári tábor: KANO

Visszaugrás a navigációra
Az oldal cikkei bevezetőkkel:

Programozó napközis nyári tábor: KANO

Játékos hardver-programozás

Építs digitális KANO eszközöket saját kezűleg, majd programozz, játssz és alkoss rajtuk Magyarországon csak a Funside Budapest táborában a Villányi úton!

Alapinformációk

Napközis nyári tábor
2, 4, 6, 8, 10, Bővebben
8-17 óráig (érkezés 8-9 óra között; a programok vége: 16-17 óra között)
Funside Budapest Villányi útBővebben
8-12
4-6 fős csoportokban
8 fős csoportokban Bővebben
5 táborozóra jut 1 tanár Bővebben
Háromszori étkezés, speciális menü rendelhető Bővebben
SZÉP kártya felhasználható Bővebben
Online vagy budapesti központunkban Bővebben

Oktatás

A Funside Budapest játékos programozó táborában a gyermekek maguk építik meg a programozáshoz használandó digitális eszközöket, amelyekkel aztán zenét alkothatnak, animációkat hozhatnak létre vagy akár játékokat is meghekkelhetnek. A táborozóink a hét folyamán építhetnek – és kódolhatnak – Raspberry Pi-alapú mini-számítógépet, KANO Pixel intelligens LED-panelt vagy éppen mozgás-érzékelő szenzort, amelyek segítségével számos saját programot hozhatnak létre! A blokk-alapú programkódolással instruálható eszközök használata révén nem csak fejlődik táborozóink tudása, de kreativitásuknak kézzel fogható, fizikai formát öltő eredménye lesz! A Funside Budapest Programozás: Kano táborba 8 éves kortól várjuk a technológia iránt élénken érdeklődőket.

Szint: kezdőtől haladóig (előképzettség nem szükséges, de magabiztos írás-olvasás tudás elengedhetetlen). Az órák során használt programozási nyelv az angol nyelven alapszik, ezért minimális angol tudás ajánlott a részvételhez. 

Játékok és szabadidős programok

.

Milyen táborokkal kombinálható?

Az alábbiak közül turnusonként 2 tantárgy választható, pl. angol (2 óra) és tenisz (2 óra); így áll össze a napi 4 óra oktatás.

KANO Pixel Kit, a programozható LED-panel

Jelentkezés

Aktuális információk (frissítve: 2020. 03. 25.)

Bízva a koronavírus járvány mielőbbi elmúltában, továbbra is a megszokott módon készülünk a tábor megtartására és dolgozunk annak előkészítésén. A jelenlegi bizonytalan helyzetben azonban – amíg a nyári szünet pontos kezdete nem ismert – a jelentkezés kezdetét egyelőre elhalasztjuk. Amint tudunk friss információkkal szolgálni a jelentkezés kezdetéről, emailben fogunk értesíteni mindenkit, aki itt feliratkozottHa addig is kérdése lenne, keressen minket bizalommal elérhetőségeinken!

Ár: 46 000,- Ft

Bővebben az árakról és utalványokról...

Visszaugrás a navigációhoz