Programozó napközis nyári tábor: Jégvarázs

Tanulj kódolást Annával, Elsával és Olaffal!

52639option_id42881 Funside napközis tábor a Villányi úton 273 nem nem nem nem nem nem nem nem nem nem nem 49900 145 8 11 Helyszinszám:1

Ez a foglalkozás az idei évben nem választható, de sok hasonló táborunk van, amely tetszhet és idén is indul: ezeket itt találja!

Alapinformációk

Napközis nyári tábor
Magyar, Angol Bővebben
8-17 óráig
Funside napközis tábor a Villányi úton Bővebben
8*-11 (* alsó korhatár: általános 1. osztályt befejezte)
4-6 fős csoportokban
8 fős csoportokban Bővebben
5 táborozóra jut 1 tanár Bővebben
Háromszori étkezés, speciális menü rendelhető Bővebben
SZÉP kártya felhasználható Bővebben
Online jelentkezési lapon keresztül Bővebben

Oktatás

Az órák alkalmával táborozóink maguk építik meg a programozáshoz használandó digitális eszközöket, amelyekkel aztán felfedezhetik az igazi „varázslatot” vagy kódolással irányíthatják a különböző „elemeket”- a földet, a tüzet, a vizet, a szelet vagy akár a havat. A kezük mozgatásával készíthetnek hópihéket vagy akár létrehozhatnak egy igazi hóvihart is. A blokk-alapú programkódolással instruálható eszközök használata révén nem csak fejlődik tanulóink tudása, de kreativitásuknak kézzel fogható, fizikai formát öltő eredménye lesz! Az órák során a brit edtech start-up, a KANO hivatalos Frozen II programozható eszközeit használjuk.

Szint: előképzettség nem szükséges, de magabiztos írás-olvasás tudás elengedhetetlen. Az órák során használt programozási nyelv az angol nyelven alapszik, ezért minimális angol tudás ajánlott a részvételhez.

Ez a foglalkozás mellé még egy foglalkozás választható, amelyet helyszínenként különböző lehetőségek közül lehet kiválasztani!

Játékok és szabadidős programok

Milyen táborokkal kombinálható?

Az alábbiak közül turnusonként 2 tantárgy választható, pl. angol (2 óra) és tenisz (2 óra); így áll össze a napi 4 óra oktatás.

Jégvarázs kódolható KANO számítógép

Jelentkezés

Ez a foglalkozás az idei évben nem választható, de sok hasonló táborunk van, amely tetszhet és idén is indul: ezeket itt találja!

Visszaugrás a navigációhoz