Harry Potter varázspálca-programozás tábor

Építsd meg saját varázspálcádat és tanulj programozni!

46208option_id42881 Funside napközis tábor a Gellért téren 36318 nem nem nem nem nem nem nem nem nem nem nem 56900 170 7 14 Helyszinszám:1

Ez a foglalkozás az idei évben nem választható, de sok hasonló táborunk van, amely tetszhet és idén is indul: ezeket itt találja!

Alapinformációk

Napközis nyári tábor
8-17 óráig
Funside napközis tábor a Gellért téren Bővebben
7*-14 (* alsó korhatár: általános 1. osztályt befejezte)
5-12 fős csoportokban
8 fős csoportokban Bővebben
5 táborozóra jut 1 tanár Bővebben
Háromszori étkezés, speciális menü rendelhető Bővebben
SZÉP kártya felhasználható Bővebben
Online jelentkezési lapon keresztül Bővebben

Oktatás

A Funside játékos programozó táborában a gyermekek maguk építik meg a programozáshoz használandó digitális varázspálcájukat, amellyel aztán tollat röptethetnek, serlegeket sokszorosíthatnak, varázsseprűket idézhetnek meg, vagy akár legyőzhetik a hegyi trollt is. A hivatalos Harry Potter Kano programozási készlet több mint 70 kihívást tartalmaz, melyeket az általunk kreált feladatokkal színesítettünk, hogy a gyerekek megismerkedhessenek a blokk-alapú programozás alapjaival. Ezzel nem csak fejlődik táborozóink tudása, de kreativitásuk segítségével átélhetik, milyen lehet varázslónak lenni Harry Potter világában! Az órák során a brit edtech start-up, a KANO hivatalos Harry Potter programozható eszközeit használjuk. Szeretnél még többet tudni? Olvasd el a Rakéta.hu élménybeszámolóját itt!

Szint: előképzettség nem szükséges, de magabiztos írás-olvasás tudás elengedhetetlen. Az órák során használt programozási nyelv az angol nyelven alapszik, ezért minimális angol tudás ajánlott a részvételhez.

Ez a foglalkozás mellé még egy foglalkozás választható, amelyet helyszínenként különböző lehetőségek közül lehet kiválasztani!

Kép: Rakéta.hu

Játékok és szabadidős programok

Kano - Harry Potter

Jelentkezés

Ez a foglalkozás az idei évben nem választható, de sok hasonló táborunk van, amely tetszhet és idén is indul: ezeket itt találja!

Visszaugrás a navigációhoz