Harry Potter varázspálca-programozás tábor

Építsd meg saját varázspálcádat és tanulj programozni!

46208 Funside School Újbuda 36318 nem nem igen nem nem igen nem nem igen nem nem 56900 170 7 14 Graphisoft Park 52136 nem nem nem nem nem nem nem nem nem nem nem 54900 170 8 13 Helyszinszám:2

Alapinformációk

Napközis nyári tábor
Helyszínfüggő Bővebben
8-17 óráig
Szent Gellért térBővebben
7 - 14 (Szent Gellért tér),
5-12 fős csoportokban
5 táborozóra jut 1 tanár
Háromszori étkezés, speciális menü rendelhető
SZÉP kártya felhasználható Bővebben
Online jelentkezési lapon keresztül Bővebben

Oktatás

A Funside játékos programozó táborában a gyermekek maguk építik meg a programozáshoz használandó digitális varázspálcájukat, amellyel aztán tollat röptethetnek, serlegeket sokszorosíthatnak, varázsseprűket idézhetnek meg, vagy akár legyőzhetik a hegyi trollt is. A hivatalos Harry Potter Kano programozási készlet több mint 70 kihívást tartalmaz, melyeket az általunk kreált feladatokkal színesítettünk, hogy a gyerekek megismerkedhessenek a blokk-alapú programozás alapjaival. Ezzel nem csak fejlődik táborozóink tudása, de kreativitásuk segítségével átélhetik, milyen lehet varázslónak lenni Harry Potter világában! Az órák során a brit edtech start-up, a KANO hivatalos Harry Potter programozható eszközeit használjuk. Szeretnél még többet tudni? Olvasd el a Rakéta.hu élménybeszámolóját itt!

Szint: előképzettség nem szükséges, de magabiztos írás-olvasás tudás elengedhetetlen. Az órák során használt programozási nyelv az angol nyelven alapszik, ezért minimális angol tudás ajánlott a részvételhez.

Ez a foglalkozás mellé még egy foglalkozás választható, amelyet helyszínenként különböző lehetőségek közül lehet kiválasztani!

Kép: Rakéta.hu

Kano - Harry Potter

Elérhető helyszínek

Ez a foglalkozás mellé turnusonként további egy foglalkozás választható! Bővebben a kiválasztott helyszín oldalán…

Újbuda

Napközis tábor a Szent Gellért téren

Életkor: 7-14 éves korig
Táborok és programok

Jelentkezés

Ár: 56 900 Ft. ( Szent Gellért tér ) ,

SZÉP kártya felhasználható
Bővebben az árakról és utalványokról...

Visszaugrás a navigációhoz