Tartalomjegyzék erről az oldalról:

Programozás Harry Potterrel

Visszaugrás a navigációra
Az oldal cikkei bevezetőkkel:

Programozás Harry Potterrel

Napközis programozó nyári tábor szuper programokkal

Építsd meg saját varázspálcádat és tanulj programozni!

Alapinformációk

Napközis nyári tábor
2, 4, 6, 8, Bővebben
8-17 óráig (érkezés 8-9 óra között; a programok vége: 16-17 óra között)
Funside Budapest Gellért térBővebben
8-13
5-12 fős csoportokban
8 fős csoportokban Bővebben
5 táborozóra jut 1 tanár Bővebben
Háromszori étkezés, speciális menü rendelhető Bővebben
SZÉP kártya felhasználható Bővebben
Online vagy budapesti központunkban Bővebben

Oktatás

A Funside játékos programozó táborában a gyermekek maguk építik meg a programozáshoz használandó digitális varázspálcájukat, amellyel aztán tüzet varázsolhatnak, serlegeket sokszorosíthatnak, varázsseprűket idézhetnek meg, vagy akár zenét is szerezhetnek. A hivatalos Harry Potter Kano programozási készlettel egy több mint 70 kihívást tartalmazó programon mehetnek végig, így megtanulva a blokk-alapú programozás alapjait.

A blokk-alapú programkódolással instruálható eszközök használata révén nem csak fejlődik táborozóink tudása, de kreativitásuk segítségével átélhetik, milyen lehet varázslónak lenni Harry Potter világában! A Funside Budapest Programozás: Harry Potter táborába 8 éves kortól várjuk a technológia iránt élénken érdeklődőket.

Szint: előképzettség nem szükséges, de magabiztos írás-olvasás tudás elengedhetetlen. Az órák során használt programozási nyelv az angol nyelven alapszik, ezért minimális angol tudás ajánlott a részvételhez.

Kép: Kano

Így telt a 2018-as tábor

Játékok és szabadidős programok

.

Milyen táborokkal kombinálható?

Kano - Harry Potter

Jelentkezés

Aktuális információk (frissítve: 2020. 03. 25.)

Bízva a koronavírus járvány mielőbbi elmúltában, továbbra is a megszokott módon készülünk a tábor megtartására és dolgozunk annak előkészítésén. A jelenlegi bizonytalan helyzetben azonban – amíg a nyári szünet pontos kezdete nem ismert – a jelentkezés kezdetét egyelőre elhalasztjuk. Amint tudunk friss információkkal szolgálni a jelentkezés kezdetéről, emailben fogunk értesíteni mindenkit, aki itt feliratkozottHa addig is kérdése lenne, keressen minket bizalommal elérhetőségeinken!

Ár: 49 000,- Ft

Bővebben az árakról és utalványokról...

Visszaugrás a navigációhoz