Padel tenisz napközis nyári tábor

A Móricz Zsigmond körtér közelében található nyári táborunkban fedett csarnokunk hűsében próbálhatják ki a nagy népszerűségnek örvendő Padel teniszt táborozóink!

Alapinformációk

Napközis nyári tábor
Magyar, Angol Bővebben
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, Bővebben
8-17 óráig
Funside napközis tábor a Villányi úton Bővebben
6-11
5-12 fős csoportokban
5 táborozóra jut 1 tanár Bővebben
Háromszori étkezés, speciális menü rendelhető Bővebben
SZÉP kártya felhasználható Bővebben
Online jelentkezési lapon keresztül Bővebben

Oktatás

Az újdonsült Funside Padel tenisztáborban naponta 2×1 óra (összesen 120 perc), képzett és kedves, angolul is beszélő Padel teniszedzőink által tartott aktív oktatás várja 6-11 éves táborozóinkat. A Padel tenisz egyre nagyobb népszerűségnek örvend világszerte, így nagy örömünkre szolgál, hogy táborozóink számára is elérhetővé tehettük idén, a megszokott Funside-os tanáraink kíséretében.

Mi is az a Padel?

A Padel a tenisz és a fallabda legjobb tulajdonságait ötvözi. Kezdők és haladók részére is kifejezetten ajánljuk, hisz könnyebb elkezdeni, mint a teniszt, mégis nagy kihívást nyújt gyakorlottabb sportolók részére is. Szabályai hasonlóak a teniszéhez képest, de a különleges oldal és hátsó falaknak is szerepe van játék közben. Padel tenisztáborunkat a megszokott fedett csarnokban tartjuk majd, így eső vagy kánikula esetén sem lesz kifogás a játék ellen. 

Bővebben a Padelről itt olvashatnak.

Játékok és szabadidős programok

Milyen táborokkal kombinálható?

Az alábbiak közül turnusonként 2 tantárgy választható, pl. angol (2 óra) és tenisz (2 óra); így áll össze a napi 4 óra oktatás.

Jelentkezés

Ár 59 900 Ft.
SZÉP kártya felhasználható

Bővebben az árakról és utalványokról...

Visszaugrás a navigációhoz