Gyerekjóga napközis nyári tábor

Gyerekeknek szóló jógaórák a Funside napközis táborában

52476option_id42881 Funside napközis tábor a Villányi úton 273 nem nem nem nem nem nem nem nem nem nem nem 49900 145 7 11 Helyszinszám:1

Ez a foglalkozás az idei évben nem választható, de sok hasonló táborunk van, amely tetszhet és idén is indul: ezeket itt és itt találja.

Alapinformációk

Napközis nyári tábor
Magyar, Angol Bővebben
8-17 óráig
Funside napközis tábor a Villányi úton Bővebben
5-11
7-10 fős csoportokban
8 fős csoportokban Bővebben
5 táborozóra jut 1 tanár Bővebben
Háromszori étkezés, speciális menü rendelhető Bővebben
SZÉP kártya felhasználható Bővebben
Online jelentkezési lapon keresztül Bővebben

Oktatás

2021-től Villányi úti helyszínünkön is választható foglalkozás a rendkívül népszerű jóga. Helyezd magad előtérbe és találd meg a belső egyensúlyt jógatáborunkban! A szabadtéri jóga nem szokványos testedzés, hiszen azontúl, hogy a gyerekek igényeire szabva természetes módon formálja és fejleszti izmaidat, egyúttal el is lazítja azokat, mindeközben oldja az izom és az elme feszültségét. A  foglalkozás gyakorlatainak precíz elvégzése közben képes leszel felülemelkedni a külvilág ingerein, egyszersmind rendszerezni gondolataidat és érzelmeidet. A jóga maga a teljes jelenidejűség, az egyik legkiválóbb aktív kikapcsolódás gyerekek számára is.

Játékok és szabadidős programok

Milyen táborokkal kombinálható?

Az alábbiak közül turnusonként 2 tantárgy választható, pl. angol (2 óra) és tenisz (2 óra); így áll össze a napi 4 óra oktatás.

Jelentkezés

Ez a foglalkozás az idei évben nem választható, de sok hasonló táborunk van, amely tetszhet és idén is indul: ezeket itt és itt találja.

Visszaugrás a navigációhoz