Jóga napközis nyári tábor

Jógázz velünk a Lupa Beach pálmafái alatt!

57061option_id42881 Lupa Beach 57165 nem igen igen igen igen igen igen igen igen igen nem 86900 245 12 16 Helyszinszám:1

Ez a foglalkozás az idei évben nem választható, de sok hasonló táborunk van, amely tetszhet és idén is indul: ezeket itt és itt találja.

Alapinformációk

Napközis nyári tábor
Magyar, Angol Bővebben
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, Bővebben
8-17 óráig
Lupa Beach Bővebben
12-16
5-8 fős csoportokban
5 táborozóra jut 1 tanár Bővebben
Háromszori étkezés, speciális menü rendelhető Bővebben
SZÉP kártya felhasználható Bővebben
Online jelentkezési lapon keresztül Bővebben

Oktatás

Helyezd magad előtérbe és találd meg a belső egyensúlyt a Lupa-tó partján jógatáborunkban! A Lupa Beach-en elérhető szabadtéri jóga nem szokványos testedzés, hiszen azontúl, hogy természetes módon formálja és fejleszti izmaidat, egyúttal el is lazítja azokat, mindeközben oldja az izom és az elme feszültségét. A kombinálható foglalkozás gyakorlatainak precíz elvégzése közben képes leszel felülemelkedni a külvilág ingerein, egyszersmind rendszerezni gondolataidat és érzelmeidet. A jóga maga a teljes jelenidejűség, az egyik legkiválóbb aktív kikapcsolódás – ideális társa a Lupa-tó parti panoráma bensőséges nyugalmának.

Játékok és szabadidős programok

Milyen táborokkal kombinálható?

Az alábbiak közül turnusonként 2 tantárgy választható, pl. angol (1,5 óra) és vízisportok (1,5 óra); így áll össze a napi 3 óra oktatás.

Jelentkezés

Ez a foglalkozás az idei évben nem választható, de sok hasonló táborunk van, amely tetszhet és idén is indul: ezeket itt és itt találja.

Visszaugrás a navigációhoz