Programozó napközis nyári tábor: EdBot

Haladó robotprogramozás Scratch-csel

Haladó programozás egy díjnyertes robottal Magyarországon csak a Funside Budapest nyári napközis táborában a Szent Gellért téren.

36538 Helyszinszám:0

Ez a foglalkozás az idei évben nem választható, de sok hasonló táborunk van, amely tetszhet és idén is indul: ezeket itt találja!

Alapinformációk

Napközis nyári tábor
6, 8, Bővebben
8-17 óráig
Funside School ÚjbudaBővebben
8-13
5-12 fős csoportokban
8 fős csoportokban Bővebben
5 táborozóra jut 1 tanár Bővebben
Háromszori étkezés, speciális menü rendelhető Bővebben
SZÉP kártya felhasználható Bővebben
Online jelentkezési lapon keresztül Bővebben

Oktatás

Szint: haladó (előképzettséget igényel*)

Ha már tanultál blokk-alapú programozást és szeretnéd a kódolást magasabb szinten folytatni, akkor gyere el a Funside Budapest haladó programozó táborába, ahol egy mosolygós humanoid robotot irányíthatsz a Scratch programban megismert modulok segítségével! A díjnyertes EdBot egy igazán különleges robot, amelyben 16 szervomotor, valamint távolságérzékelő szenzor is dolgozik, így a legkülönfélébb mozdulatokra, akár komplex mozgásokra is képes. Ez a kedves humanoid robot tulajdonképpen bármilyen mozgásformára betanítható és nem csak előre megírt programkód alapján, de akár élő egyenesben is irányítható! Ez utóbbi funkció a turnus végén különös jelentőséggel bír majd…

* 2018-ban bemutatkozó új foglalkozásunkat haladó programozóinknak ajánljuk: olyan táborozóinknak, akik tanultak már Scratch-et vagy más blokk-alapú programozást korábban (legalább egy évet szakkör formájában) és szeretnék továbbfejleszteni tudásukat kreatív és izgalmas módon!

Fotók: Edbot

Játékok és szabadidős programok

Milyen táborokkal kombinálható?

Edbot, a programozható robot

https://vimeo.com/254466084

Jelentkezés

Ez a foglalkozás az idei évben nem választható, de sok hasonló táborunk van, amely tetszhet és idén is indul: ezeket itt találja!

Visszaugrás a navigációhoz