Drónprogramozás napközis nyári tábor

Tanuld meg a drónprogramozás alapjait velünk!

57442option_id42881 Lupa Beach 57165 nem nem nem nem nem nem nem nem nem nem nem 79900 235 8 16 Helyszinszám:1

Ez a foglalkozás az idei évben nem választható, de sok hasonló táborunk van, amely tetszhet és idén is indul: ezeket itt és itt találja.

Alapinformációk

Napközis nyári tábor
Magyar, Angol Bővebben
8-17 óráig
Lupa Beach Bővebben
8-16
4-8 fős csoportokban
8 fős csoportokban Bővebben
5 táborozóra jut 1 tanár Bővebben
Háromszori étkezés, speciális menü rendelhető Bővebben
SZÉP kártya felhasználható Bővebben
Online jelentkezési lapon keresztül Bővebben

Oktatás

Drónprogramozás foglalkozásunkat olyan táborozóink számára ajánljuk, akiket érdekel vagy akár már tanultak is blokk-alapú programozást (pl. Scratch) korábban, és szeretnék továbbfejleszteni tudásukat kreatív és izgalmas módon! Az órákon a kifejezetten programozás-oktatásra fejlesztett DJI Tello és Tello EDU drónokat használunk, amelyeket táborozóink a Scratch platform használatával programozhatnak be, hogy végrehajtsanak különböző repülési és videózási feladatokat. A hét folyamán előre haladva, egyre összetettebb projekt során táborozóink elmélyíthetik blokk-alapú programozási ismereteiket, de lesznek geometriát érintő feladványok is, és minden bizonnyal kiváló videók is készülnek majd!

Biztonsági megjegyezés: a Tello egy ultrakönnyű, HD kamerával felszerelt játék-kategóriájú drón, amelyet a DJI legfejlettebb akadály-érzékelési technológiájával szereltek fel. A foglalkozások során – a biztonsági szempontokat mindig szem előtt tartva – a drónokat a tanulók csak az arra felkészült tanár vezetésével, az oktatás során elkészített és tesztelt programokon keresztül irányítják majd, kontrollált és ellenőrzött környezetben.

Játékok és szabadidős programok

Milyen táborokkal kombinálható?

Az alábbiak közül turnusonként 2 tantárgy választható, pl. angol (1,5 óra) és vízisportok (1,5 óra); így áll össze a napi 3 óra oktatás.

Jelentkezés

Ez a foglalkozás az idei évben nem választható, de sok hasonló táborunk van, amely tetszhet és idén is indul: ezeket itt és itt találja.

Visszaugrás a navigációhoz