Angol napközis nyári tábor

Villányi úti angol táborunkban kiváló nyári hangulatban tanulnak nyelvet 5-12 éves táborozóink, 2007 óta minden nyáron!

9095option_id42881 Funside napközis tábor a Villányi úton 273 igen igen igen igen igen igen igen igen igen igen nem 59900 170 5 11 Funside napközis tábor a Gellért téren 36318 igen igen igen igen igen igen igen igen igen nem nem 64900 185 8 14 Lupa Beach 57165 igen igen igen igen igen igen igen igen igen igen nem 86900 245 8 14 Helyszinszám:3

Alapinformációk

Napközis nyári tábor
Helyszínfüggő Bővebben
8-17 óráig
Villányi út Bővebben
Szent Gellért tér Bővebben
Lupa Beach Bővebben
5 - 11 (Villányi út), 8 - 14 (Szent Gellért tér), 8 - 14 (Lupa Beach),
4-8 fős csoportokban
5 táborozóra jut 1 tanár Bővebben
Háromszori étkezés, speciális menü rendelhető Bővebben
SZÉP kártya felhasználható Bővebben
Online jelentkezési lapon keresztül Bővebben

Oktatás

A táborban naponta 2 tanóra játékos és kreatív angol foglalkozás várja a táborozókat kicsi – kor és tudás szerint bontott – csoportokban (4-8 fő /csoport). A tanítás változatos feladatokkal történik a Funside School szakmai csapata által összeállított beszédalapú, interaktív tananyagok alapján. Minden héten más témára fűzzük fel az órák anyagát (pl. szuperhősök, olimpia, Hollywood, futball VB, Disney, kalózok stb.), és aki több hétig marad, minden turnusban új anyaggal ismerkedhet meg! Képzett tanítóink tapasztalata, lelkesedése teszi igazán jó hangulatúvá a foglalkozásokat.

Az angol nyelv mellé még egy foglalkozás választható, amelyet helyszínenként különböző lehetőségek közül lehet kiválasztani!

Helyszínfüggő jellemzők

Villányi út

A Móricz Zsigmond körtér mellett található helyszínünkre várjuk a legfiatalabb, angol nyelvet tanulni vágyó táborozóinkat, 5-11 éves korig. Ennek megfelelően angolóráink itt a legjátékosabbak: a legkisebbeknél rengeteg célnyelvi játékkal, dallal és kreatív feladattal. A nagyobbak esetében a többi helyszínnel azonos, beszédközpontú, interaktív módszertanunk kap nagyobb szerepet. A legtöbb tanuló itt jellemzően Starter vagy A1 szinten van.

Szent Gellért tér

Ezeken a helyszíneken a korhatár 7-14 éves korig terjed, így az átlagéletkor is magasabb és gyakrabban találkozunk A2-es (vagy esetleg még erősebb) szinten álló tanulókkal is. (Az alsó korhatár esetében itt előfeltétel az, hogy táborozóink már 1. osztályból érkezzenek, így a fiatalabb csoportok esetében is tudjanak írni és olvasni.) A csoportokat itt is alacsony létszámmal (4-8 fő), szintek szerint bontva indítjuk.

Elérhető helyszínek

Ez a foglalkozás mellé turnusonként további egy foglalkozás választható! Bővebben a kiválasztott helyszín oldalán…

Újbuda

Napközis tábor a Villányi úton

Életkor: 5-11 éves korig
Táborok és programok

Újbuda

Napközis tábor a Szent Gellért téren

Életkor: 8-14 éves korig
Táborok és programok

Lupa Beach

Napközis tábor a Lupa-tónál

Életkor: 8-16 éves korig
Táborok és programok

Jelentkezés

Ár: 59 900 Ft. ( Villányi út ) ,
Ár: 64 900 Ft. ( Szent Gellért tér ) ,
Ár: 86 900 Ft. ( Lupa Beach )

SZÉP kártya felhasználható
Bővebben az árakról és utalványokról...

Visszaugrás a navigációhoz