Pop-Rock Zenetábor

Töltsd velünk a nyarad Magyarország legmenőbb zenetáborában, ahol megtanulhatod, mekkora öröm rejlik az együttzenélésben, és ahol egy igazi banda tagja lehetsz.

4083 Helyszinszám:0

Alapinformációk

Ottalvós nyári tábor
Magyar, Angol Bővebben
Balatongyörök, IfitáborBővebben
10-17 Bővebben
5-8 fős csoportokban
8 fős csoportokban Bővebben
5 táborozóra jut 1 tanár Bővebben
Háromszori étkezés, speciális menü rendelhető Bővebben
SZÉP kártya felhasználható Bővebben
Online jelentkezési lapon keresztül Bővebben

Oktatás

Sokan tanulnak valamilyen hangszeren játszani, de ezt egyénileg teszik és így nincs alkalmuk másokkal együtt játszani. Mi, a Funside Balaton pop-rock zenetáborban szeretnénk egy új látásmódot adni táborozóinknak: fő irányelvünk az „együttzenélés” megkedveltetése a gyerekekkel. Igazi menő bandákat szeretnénk alkotni a különböző hangszereken játszó táborozóinkból, hogy megismerhessék milyen, amikor az általuk játszott dallam kiegészül mások által megszólaltatott hangszerekkel, és közösen adják elő a kiválasztott dalt. A foglakozások csoportosan zajlanak, ritmusgyakorlatokkal, a saját szólamok kidolgozásával és igazi közösségi élmények szerzésével. A hét folyamán egy rövid fellépésre is készülünk, amelyet vállalkozó kedvű táborozóink színpadon előadhatnak az egész Funside Balaton tábor előtt, az adott tábori hét végén.

Programvezetőnk egy multi-instrumentalista zenetanár, aki számos hangszeren játszik és oktat egy neves budapesti stúdióban. Az órákat hétfőtől péntekig napi 2 órában tartjuk, de ha szeretnél két bandában is játszani, duplán is választhatod a zenetábort (mind a két idősávra, azaz napi 4 órában)! A zenetáborhoz előképzettség szükséges: legalább két éves képzettség egy hangszeren, valamint előny a készségszerű kottaolvasás is!

Játékok és szabadidős programok

Minden turnusban más szabadidős programok várnak! A turnusok részletes programja...

Jelentkezés

A jelentkezés 2020. február 26-án, szerdán délben indul. Az elérhető foglalkozások és turnusok listája itt látható!

Ár: 114 000 Ft.
SZÉP kártya felhasználható

Bővebben az árakról és utalványokról...

Visszaugrás a navigációhoz