term ID:
term ID HU:
$parentcategory_ID:16
$parentcategory_ID:16

current_CAT_ID:591
current_CAT_ID_HU:591

child cat ID:16
post ID:4083
prefixedcategory_
BAL
OptionID: 42883

Pop-Rock Zenetábor

Töltsd velünk a nyarad Magyarország legmenőbb zenetáborában, ahol megtanulhatod, mekkora öröm rejlik az együttzenélésben, és ahol egy igazi banda tagja lehetsz.

Ez a foglalkozás az idei évben nem választható, de sok hasonló táborunk van, amely tetszhet és idén is indul: ezeket itt találja!

Az oktatásról

Sokan tanulnak valamilyen hangszeren játszani, de ezt egyénileg teszik és így nincs alkalmuk másokkal együtt játszani. Mi, a Funside Balaton pop-rock zenetáborban szeretnénk egy új látásmódot adni táborozóinknak: fő irányelvünk az „együttzenélés” megkedveltetése a gyerekekkel. Igazi menő bandákat szeretnénk alkotni a különböző hangszereken játszó táborozóinkból, hogy megismerhessék milyen, amikor az általuk játszott dallam kiegészül mások által megszólaltatott hangszerekkel, és közösen adják elő a kiválasztott dalt. A foglakozások csoportosan zajlanak, ritmusgyakorlatokkal, a saját szólamok kidolgozásával és igazi közösségi élmények szerzésével. A hét folyamán egy rövid fellépésre is készülünk, amelyet vállalkozó kedvű táborozóink színpadon előadhatnak az egész Funside Balaton tábor előtt, az adott tábori hét végén.

Programvezetőnk egy multi-instrumentalista zenetanár, aki számos hangszeren játszik és oktat egy neves budapesti stúdióban. Az órákat hétfőtől péntekig napi 2 órában tartjuk, de ha szeretnél két bandában is játszani, duplán is választhatod a zenetábort (mind a két idősávra, azaz napi 4 órában)! A zenetáborhoz előképzettség szükséges: legalább két éves képzettség egy hangszeren, valamint előny a készségszerű kottaolvasás is!

Milyen foglalkozásokkal kombinálható?

Újra

Zene

+

Egy Funside Balaton tábori turnus két foglalkozásból épül fel, az alábbiak közül hetente kettő foglalkozás választható (Pl. Zene + Sport foglalkozás).

Játékok és szabadidős programok

Részletes program és napirend

További információk

Foglalkozás nyelve

Magyar, Angol

Korhatár

Gyermek-tanár arány

5 táborozóra jut 1 tanár

Oktatás

5-8 fős csoportokban

Turnusok

Ez a foglalkozás a 5, turnusokban elérhető

Helyszín

Étkezés

Háromszori étkezés, speciális menü rendelhető

Utalványok

SZÉP kártya felhasználható

Árak és határidők

Ez a foglalkozás az idei évben nem választható, de sok hasonló táborunk van, amely tetszhet és idén is indul: ezeket itt találja!

Visszaugrás a navigációhoz

Kapcsolat

tabor@funside.hu +36 70 512 12 04