Média: videós tábor

Heti 20 órás videós képzésünkben megismerkedhetsz a filmezés és a vágás alapjaival, a foglalkozások után pedig minden nap más izgalmas szabadidős program vár rád!

13294option_id42883 Helyszinszám:0

Ez a foglalkozás az idei évben nem választható, de sok hasonló táborunk van, amely tetszhet és idén is indul: ezeket itt találja!

Alapinformációk

Ottalvós nyári tábor
Balatongyörök, Ifitábor Bővebben
5-10 fős csoportokban
5 táborozóra jut 1 tanár Bővebben
Háromszori étkezés, speciális menü rendelhető Bővebben
SZÉP kártya felhasználható Bővebben
Online jelentkezési lapon keresztül Bővebben

Oktatás

2019-es videós táborunk programjának középpontjában a rövid videók önálló készítése van: kamerák, akciókamerák (pl. GoPro), tabletek és igény szerint saját eszközök használatával minden résztvevőnk saját érdeklődése mentén készít majd önálló videós anyagokat – amelyek lehetne akár akciófelvételek, akár a vlogolás műfajába tartozó, saját hangos videók – amelyeket tanárunk vezetésével, a hét második felében mindenki maga fog feldolgozni, vágni és utómunkázni, egyedül vagy kisebb csapatokban.

A tábor során – akár heti 10 órában – megismerkedsz majd a videós technikák alapjaival, a mobilos videózással, beszédtechnikával és a hangrögzítéssel is. De ami a technikánál is fontosabb az az, hogy segítsünk megtalálni a hobbidat és rájönni arra, hogyan tudsz egy neked fontos témát minél kreatívabban és tartalmasabban bemutatni közönségednek, úgy hogy azzal valódi értéket hozzál létre. A táborba hozhatod saját eszközeidet is – egyes feladatokhoz egy okostelefon is elég lesz!

Játékok és szabadidős programok

Minden turnusban más szabadidős programok várnak! A turnusok részletes programja...

Milyen táborokkal kombinálható?

Egy hétre kétféle foglalkozást is választhatsz: a második az alábbiak valamelyike lehet! Bővebben…

Jelentkezés

Ez a foglalkozás az idei évben nem választható, de sok hasonló táborunk van, amely tetszhet és idén is indul: ezeket itt találja!

Visszaugrás a navigációhoz