BAL42883

Tartalomjegyzék erről az oldalról:

Média: vlogger videós tábor

Visszaugrás a navigációra
a Az oldal cikkei bevezetőkkel:

Média: vlogger videós tábor

Heti 20 órás videós képzésünkben megismerkedhetsz a filmezés és a vágás alapjaival, a foglalkozások után pedig minden nap más izgalmas szabadidős program vár rád!

Alapinformációk

Ottalvós nyári tábor
1, 4, Bővebben
Balatongyörök, IfitáborBővebben
13-17 Bővebben
5-10 fős csoportokban
8 fős csoportokban Bővebben
5 táborozóra jut 1 tanár Bővebben
Háromszori étkezés, speciális menü rendelhető Bővebben
SZÉP kártya felhasználható Bővebben
Online vagy budapesti központunkban Bővebben

Oktatás


2018-ban teljesen megújul videós táborunk programja,
 amelynek középpontjában a felelős vlogolás – videó blogolás – áll majd! A tábor során – akár heti 10, akár heti 20 órás formában választod – megismerkedsz majd a videós technikák alapjaival, a mobilos videózással, beszédtechnikával és hangrögzítéssel, valamint a videós csatorna menedzselésével kapcsolatos legfontosabb tudnivalókkal. De ami a technikánál is fontosabb az az, hogy segítsünk megtalálni a hobbidat és rájönni arra, hogyan tudsz egy neked fontos témát minél kreatívabban és tartalmasabban bemutatni közönségednek, úgy hogy azzal valódi értéket hozzál létre. Ebben lesz segítségedre egy olyan személy, akinek már mindez sikerült: a Funside Alumni csapatunk tagja, Főzős Ádám évekig táborozónk volt, most pedig gasztro témában vezet videó blogot a YouTube-on. Fontos változás még az előző évekhez képest az is, hogy idén már nem egy nagy csapatmunka készül hetente, hanem minden résztvevő saját anyagokat készít majd, hogy minél több munkafolyamatba belekóstolhass majd. A táborba hozhatod saját eszközeidet is – a legtöbb feladathoz egy okostelefon is elég lesz!

BAL42883

Játékok és szabadidős programok

Minden turnusban más szabadidős programok várnak! A turnusok részletes programja...

Táborozóink videós munkái az elmúlt évekből

Jelentkezés

Figyelem: ez az oldal még 2018-as információkat tartalmaz! A 2019-es információk februártól lesznek elérhetőek weblapunkon. Jelentkezés kezdete balatoni táboraink esetében: 2019. február 20., szerda dél. Ha nem szeretne lemaradni, iratkozzon fel hírlevelünkre, vagy kövesse a Funside Facebook oldalát!

A még elérhető helyek aktuális állása itt található!

Ár: 84 000,- Ft

Bővebben az árakról és utalványokról...

Visszaugrás a navigációhoz