term ID:
term ID HU:
$parentcategory_ID:16
$parentcategory_ID:16

current_CAT_ID:591
current_CAT_ID_HU:591

child cat ID:16
post ID:69655
prefixedcategory_
BAL
OptionID: 42883

SUP-jóga tábor

Tanulj meg SUP-on jógázni a Funside Balaton nemzetközi nyári táborban!

Ez a foglalkozás az idei évben nem választható, de sok hasonló táborunk van, amely tetszhet és idén is indul: ezeket itt találja!

A Funside Balaton nemzetközi ottalvós táborunkban 5 héten át várjuk 8-17 éves táborozóinkat. Délelőtti programodhoz 27-féle foglalkozásból kettőt is választhatsz, a nap további részében mi készülünk sokszínű és izgalmas játékokkal, délutáni és esti programokkal. A Balaton-part és vidám hangulat egész nyáron adott, ne maradj le te sem róla!

Az oktatásról

A SUP-jóga az egyik legújabb és legtrendibb hibrid sport, ami az utóbbi években született. Kiemeltük a nagy népszerűségnek örvendő mozgásformát, a jógát (mely önmagában is számos pozitív hatással bír) a megszokott környezetéből, méghozzá nem is akárhova: a víz tetejére. Ez adja a SUP-jóga különlegességét, és kihívását, hiszen a gyakorlatokat egy SUP deszkán kell végezni, dacolva a billegéssel, hullámokkal és egyéb nehezítő körülményekkel. Mindez remekül fejleszti egyensúlyérzékünket, tartó izmainkat.

A SUP-jóga foglalkozásra csak mélyvíz-biztos úszástudással rendelkező táborozók jelentkezését tudjuk fogadni.

Milyen foglalkozásokkal kombinálható?

Játékok és szabadidős programok

Részletes program és napirend

További információk

Foglalkozás nyelve

Magyar, Angol

Korhatár

12 - 17

Gyermek-tanár arány

5 táborozóra jut 1 tanár

Oktatás

4-8 fős csoportokban

Turnusok

3, 4, 5

Helyszín

Balatongyörök

Étkezés

Háromszori étkezés, speciális menü rendelhető

Utalványok

SZÉP kártya felhasználható

Árak és határidők

A Balatoni tábor díja

220 000 Ft / fő / turnus

EUR 599

A feltüntetett ár a tábor alapdíja, amely két alapdíjas foglalkozás kombinációját tartalmazza, emeltdíjas foglalkozás választása esetén, az emelt díj hozzá adódik az alapdíjhoz, részletekről itt olvashat. A Funside SZÉP Kártya elfogadóhely. Visszatérő kedvezményről és további részletekről az árak oldalon olvashat.

A(z) SUP-jóga foglalkozás extra díja

+ 19 900 Ft / fő / turnus

+ EUR 34

Emeltdíjas foglalkozásainkat külső partnerünk szolgáltatja. A foglalkozáshoz minden szükséges eszközt, felszerelést biztosítunk.
Két emeltdíjas foglalkozás (pl. SUP/DJ) választása esetén mindkét foglalkozás felára fizetendő! Emeltdíjas foglalkozásainkról és további részletekről itt olvashat.

Bővebben az árakról és utalványokról...

Ez a foglalkozás az idei évben nem választható, de sok hasonló táborunk van, amely tetszhet és idén is indul: ezeket itt találja!

Visszaugrás a navigációhoz

Kapcsolat

tabor@funside.hu +36 70 512 12 04