Start-up tábor angolul

Legújabb angol nyelvű táborunk haladó nyelvtanulóknak szól, akiket érdekel a kreatív csapatmunka és a vállalkozások világa

49927 Helyszinszám:0

Ez a foglalkozás az idei évben nem választható, de sok hasonló táborunk van, amely tetszhet és idén is indul: ezeket itt találja!

Alapinformációk

Ottalvós nyári tábor
Balatongyörök, IfitáborBővebben
12-17 Bővebben
5-10 fős csoportokban
8 fős csoportokban Bővebben
5 táborozóra jut 1 tanár Bővebben
Háromszori étkezés, speciális menü rendelhető Bővebben
SZÉP kártya felhasználható Bővebben
Online jelentkezési lapon keresztül Bővebben

Oktatás

Legújabb haladó angolos programunkban minden a beszéd körül forog: “hagyományos” órák helyett az angol nyelvű kreatív csapatmunkán van a hangsúly! A Start-up táborban tanulóink csapatokba szerveződve brainstormingolnak, majd közösen kiválasztanak egy termék- vagy vállalkozásötletet, amelyet utána együtt dolgoznak ki. A hét végén a csapatok egymásnak prezentálnak és vitatják meg ötleteiket – és mindezt végig angol nyelven!

Ha elmúltál 12 éves és régóta tanulsz angolul, de szeretnéd továbbfejleszteni a beszédedet gyakorlatias módon, táborunk pont neked való! A foglalkozás célja a szóbeli nyelv gyakorlása és fejlesztése haladó tanulók számára (minimum szint: B1). A másik idősávra egy másik foglalkozást is kipróbálhatsz – a teljes lista lejjebb található!

Játékok és szabadidős programok

Minden turnusban más szabadidős programok várnak! A turnusok részletes programja...

Jelentkezés

Ez a foglalkozás az idei évben nem választható, de sok hasonló táborunk van, amely tetszhet és idén is indul: ezeket itt találja!

Visszaugrás a navigációhoz