Média: fotós tábor

Érdekel a fényképezés? Már próbálgattál fotózni, de szeretnéd profiktól megtanulni a legjobb trükköket?

Alapinformációk

Ottalvós nyári tábor
1, 3, 5, Bővebben
Balatongyörök, Ifitábor Bővebben
5-12 fős csoportokban
5 táborozóra jut 1 tanár Bővebben
Háromszori étkezés, speciális menü rendelhető Bővebben
SZÉP kártya felhasználható Bővebben
Online jelentkezési lapon keresztül Bővebben

Oktatás

Fotós tábor – kezdő

A Funside Balaton médiatáborban a Balaton partján oktatjuk a fotózás rejtelmeit: saját fényképezőgépeden (mindegy milyen, hozd el!) mutatjuk meg neked, hogyan tudsz sokkal jobb képeket készíteni, amit utána gyönyörű környezetben gyakorolhatsz magad is. Minden héten díjazzuk a legjobb fotókat, amiket megmutathatsz a többi táborozónak és haza is viheted. A képzés 10 órás (napi 2 órában), mellé egy másik foglalkozás is választható.

A táborban a foglalkozásokat hétfőtől péntekig délelőttönként tartjuk: megmutatjuk az alapvető beállításokat, átvesszük a kompozíciót és a témaválasztást, foglalkozunk az alapbeállításokkal (záridő, ISO, blende), és persze sokat gyakorolunk élesben, majd le is töltjük a kész képeket és egy-két ügyes fogással javítunk is rajtuk, ha kell. Segítünk, hogy jobban megismerd a saját fényképezőgépedet és otthon is tovább gyakorolhass majd önállóan. Lehetőség szerint hetente egyszer éjszakai fotózásra is megyünk a tábor területén belül! Nézd meg táborozóink legjobb képeit az előző évekből itt!

Előképzettség: nem szükséges.

Oktatás

Fotós tábor – haladó

A fotós táboron belül haladó diákjaink is továbbfejleszthetik képességeiket. A haladó foglalkozások során még nagyobb hangsúlyt kap az utómunka, a színek és a nehezebb beállítások: segítünk elsajátítani olyan trükköket, amelyekkel a kész fényképeidből szoftverekkel még többet hozhatsz ki. Gyakorlunk nehezebb fényképezési szituációkat, majd megmutatjuk, hogyan válik az általad elkészített képből professzionális minőségű fotó. A hetet mindig kiállítással zárjuk, ahol csapat legjobb fotóit az egész tábor előtt bemutatjuk! A képzés 10 órás (napi 2 órában), mellé egy másik foglalkozás is választható.

Előképzettség: a haladó foglalkozásokat azoknak a táborozóinknak ajánljuk, akik vagy már részt vettek korábban a Funside Balaton média (fotós) táborban legalább egy hetet, illetve ha nem, akkor tisztában vannak a kezdő képzés gerincét képező alapbeállítások jelentésével és alapszintű beállításával (záridő, ISO, blende). A két képzés egy nyáron belül is elvégezhető (pl. egyik héten a kezdő, majd következő héten a haladó, de nem egy héten, egyszerre).

A szintet a jelentkezéskor lehet megjelölni! Minden szint választható minden héten, amikor van fotós tábor.

Játékok és szabadidős programok

Minden turnusban más szabadidős programok várnak! A turnusok részletes programja...

Jelentkezés

A jelentkezés 2022. március 2-án indul. Az elérhető foglalkozások és turnusok listája itt látható!

Ár 135 000 Ft. / EUR 390
SZÉP kártya felhasználható

Bővebben az árakról és utalványokról...

Visszaugrás a navigációhoz