Roblox Studio programozó tábor

Válj te is játékfejlesztővé Roblox napközis nyári táborunkban!

Alapinformációk

Ottalvós nyári tábor
Magyar, Angol Bővebben
Balatongyörök, Ifitábor Bővebben
5-12 fős csoportokban
5 táborozóra jut 1 tanár Bővebben
Háromszori étkezés, speciális menü rendelhető Bővebben
SZÉP kártya felhasználható Bővebben
Online jelentkezési lapon keresztül Bővebben

Oktatás

Szereted a Roblox játékokat? Válj te is játékfejlesztővé! Új táborunkban a Roblox Studio fantasztikus lehetőségeivel ismerkedhetsz meg, hogy megalkosd és programozd saját izgalmas 3D-s játékodat!

A tábor alatt a Roblox Studio és a Lua programozási nyelv alapjainak használatával programozásra és játékok készítésére összpontosítunk. A Lua egy magas szintű programozási nyelv, amellyel olyan funkciókat kódolhatunk, mint a csapdák, a csatlakoztatás, az eredménytáblák, a karaktermozgás és még sok más izgalmas dolog.

A tábor végére megismerkedsz többek között a Roblox Studio és a Lua programozás alapjaival, megtanulod a tereprendezést, az alkatrészek mozgatását és méretezését, a spawn tárgyak, pontszámítás, időzítő és ranglisták beállítását és a játékok logikai felépítését is.

Mi a Roblox?

A Roblox a legnagyobb közösségi játék platform, amely lehetővé teszi a gyerekek számára, hogy elképzeljenek, alkossanak és együtt játszhassanak magával ragadó 3D világokban. A Roblox platformon több mint 29 millió felhasználó által létrehozott online játék készült, havonta több mint 64 millió játékos látogatja meg, hogy különböző kooperatív játékokkal játszhassanak.

Szint: előképzettség nem szükséges, de magabiztos írás-olvasás tudás elengedhetetlen. Az órák során használt programozási nyelv az angol nyelven alapszik, ezért minimális angol tudás ajánlott a részvételhez.

Játékok és szabadidős programok

Minden turnusban más szabadidős programok várnak! A turnusok részletes programja...

Jelentkezés

A jelentkezés 2022. március 2-án indul. Az elérhető foglalkozások és turnusok listája itt látható!

Ár 135 000 Ft. / EUR 390
SZÉP kártya felhasználható

Bővebben az árakról és utalványokról...

Visszaugrás a navigációhoz