term ID:
term ID HU:
$parentcategory_ID:16
$parentcategory_ID:16

current_CAT_ID:591
current_CAT_ID_HU:591

child cat ID:16
post ID:60442
prefixedcategory_
BAL
OptionID: 42883

Harry Potter varázspálca programozó tábor

Építsd meg saját varázspálcádat és tanulj programozni!

Ez a foglalkozás az idei évben nem választható, de sok hasonló táborunk van, amely tetszhet és idén is indul: ezeket itt találja!

A Funside Balaton nemzetközi ottalvós táborunkban 5 héten át várjuk 8-17 éves táborozóinkat. Délelőtti programodhoz 27-féle foglalkozásból kettőt is választhatsz, a nap további részében mi készülünk sokszínű és izgalmas játékokkal, délutáni és esti programokkal. A Balaton-part és vidám hangulat egész nyáron adott, ne maradj le te sem róla!

Az oktatásról

A Funside játékos programozó táborában a gyermekek maguk építik meg a programozáshoz használandó digitális varázspálcájukat, amellyel aztán tollat röptethetnek, serlegeket sokszorosíthatnak, varázsseprűket idézhetnek meg, vagy akár legyőzhetik a hegyi trollt is. A hivatalos Harry Potter Kano programozási készlet több mint 70 kihívást tartalmaz, melyeket az általunk kreált feladatokkal színesítettünk, hogy táborozóink megismerkedhessenek a blokk-alapú programozás alapjaival. Ezzel nem csak fejlődik tudásuk, de kreativitásuk segítségével átélhetik, milyen lehet varázslónak lenni Harry Potter világában! A foglalkozások során meglepetésekkel és jelmezekkel is készülünk, hogy biztosan mindenki a varázsvilágban érezze magát. Az órák során a brit edtech start-up, a KANO hivatalos Harry Potter programozható eszközeit használjuk. Szeretnél még többet tudni? Olvasd el a Rakéta.hu élménybeszámolóját itt!

Szint: előképzettség nem szükséges, de magabiztos írás-olvasás tudás elengedhetetlen. Az órák során használt programozási nyelv az angol nyelven alapszik, ezért minimális angol tudás ajánlott a részvételhez.

Milyen foglalkozásokkal kombinálható?

Egy Funside Balaton tábori turnus két foglalkozásból épül fel, az alábbiak közül hetente kettő foglalkozás választható (Pl. Harry Potter varázspálca programozás + Sport foglalkozás).

Játékok és szabadidős programok

Részletes program és napirend

További információk

Foglalkozás nyelve

Magyar, Angol

Korhatár

8 - 12

Gyermek-tanár arány

5 táborozóra jut 1 tanár

Oktatás

5-10 fős csoportokban

Turnusok


Helyszín

Balatongyörök

Étkezés

Háromszori étkezés, speciális menü rendelhető

Utalványok

SZÉP kártya felhasználható

Árak és határidők

A Balatoni tábor díja

220 000 Ft / fő / turnus

EUR 599

A feltüntetett ár a tábor alapdíja, amely két alapdíjas foglalkozás kombinációját tartalmazza, emeltdíjas foglalkozás választása esetén, az emelt díj hozzá adódik az alapdíjhoz, részletekről itt olvashat. A Funside SZÉP Kártya elfogadóhely. Visszatérő kedvezményről és további részletekről az árak oldalon olvashat.

A(z) Harry Potter varázspálca programozás foglalkozás extra díja

+ -85 000 Ft / fő / turnus

+ EUR -209

Emeltdíjas foglalkozásainkat külső partnerünk szolgáltatja. A foglalkozáshoz minden szükséges eszközt, felszerelést biztosítunk.
Két emeltdíjas foglalkozás (pl. SUP/DJ) választása esetén mindkét foglalkozás felára fizetendő! Emeltdíjas foglalkozásainkról és további részletekről itt olvashat.

Bővebben az árakról és utalványokról...

Ez a foglalkozás az idei évben nem választható, de sok hasonló táborunk van, amely tetszhet és idén is indul: ezeket itt találja!

A foglalkozás során a hivatalos, programozható Harry Potter varázspálcát használjuk!

Visszaugrás a navigációhoz

Kapcsolat

tabor@funside.hu +36 70 512 12 04