BAL42883

Tartalomjegyzék erről az oldalról:

Programozó tábor

Visszaugrás a navigációra
a Az oldal cikkei bevezetőkkel:

Programozó tábor

Balatoni programozó táborunkban korosztály szerint bontott csoportokban tanulhatsz, saját játékokat és applikációt fejleszthetsz, akkor is ha még soha nem tanultál programozni!

Alapinformációk

Ottalvós nyári tábor
Magyar, Angol Bővebben
1, 3, 4, Bővebben
Balatongyörök, IfitáborBővebben
8-17 Bővebben
5-12 fős csoportokban
8 fős csoportokban Bővebben
5 táborozóra jut 1 tanár Bővebben
Háromszori étkezés, speciális menü rendelhető Bővebben
SZÉP kártya felhasználható Bővebben
Online vagy budapesti központunkban Bővebben

Oktatás

Az informatika dinamikus fejlődése nyomán a digitális írástudás és a programozás a legkeresettebb készségek közé emelkedtek az elmúlt években, de elsajátításuk a gyermekek és fiatalok számára készült játékos oktatási platformoknak köszönhetően már egész kis korban elkezdődhet. Táborunk célja, hogy szórakoztató módon vezessen be a programozás világába és rövid idő alatt olyan tudást nyújtson, amellyel a tábort követően otthon, önállóan is tovább tudnak gyakorolni tanulóink, egyre több lehetőséget biztosítva a számítógép előtt töltött idő hasznosítására. Táborozóink már az első napokban kipróbálhatják saját számítógépes játékok vagy animációk fejlesztését.

A foglalkozásokat informatika tanárunk vezetésével, hétfőtől péntekig napi 120 percben oktatjuk. Programozó foglalkozásunk kombinálható, így választható mellé valamelyik nyelvi, sport vagy művészeti táborunk is (a kombinációk teljes listája lejjebb található). Délután és este izgalmas szabadidős programok várják táborozóinkat (bővebben lejjebb)!

Ehhez az órához tudni kell írni és olvasni. Ha ez még nem megy magabiztosan, ajánljuk helyette inkább robotika táborunkat!

BAL42883

Játékok és szabadidős programok

Minden turnusban más szabadidős programok várnak! A turnusok részletes programja...

Jelentkezés

A jelentkezés 2018. február 21-én indult. A még elérhető helyek aktuális állása itt található!

Ár: 84 000,- Ft

Bővebben az árakról és utalványokról...

Visszaugrás a navigációhoz