Drónprogramozás tábor

Tanulj programozást játékos és kézzelfogható módon balatoni táborunkban!

34514option_id42883 Helyszinszám:0

Ez a foglalkozás az idei évben nem választható, de sok hasonló táborunk van, amely tetszhet és idén is indul: ezeket itt találja!

Alapinformációk

Ottalvós nyári tábor
Magyar, Angol Bővebben
Balatongyörök, Ifitábor Bővebben
12-17 Bővebben
5-12 fős csoportokban
8 fős csoportokban Bővebben
5 táborozóra jut 1 tanár Bővebben
Háromszori étkezés, speciális menü rendelhető Bővebben
SZÉP kártya felhasználható Bővebben
Online jelentkezési lapon keresztül Bővebben

Oktatás

Drónprogramozás foglalkozásunkat olyan táborozóinknak ajánljuk, akik érdekel vagy akár már tanultak is blokk-alapú programozást (pl. Scratch) korábban, és szeretnék továbbfejleszteni tudásukat kreatív és izgalmas módon! Az órákon a kifejezetten programozás-oktatásra fejlesztett DJI Tello és Tello EDU drónokat használunk, amelyeket táborozóink a Scratch platform használatával programozhatnak be, hogy végrehajtsanak különböző repülési és videózási feladatokat. A hét folyamán előre haladva összesen 5 db, egyenként 120 perces, egyre összetettebb projekt során táborozóink elmélyíthetik blokk-alapú programozási ismereteiket, de lesznek geometriát érintő feladványok is, és minden bizonnyal kiváló videók is készülnek majd!

Biztonsági megjegyezés: a Tello egy ultrakönnyű, HD kamerával felszerelt játék-kategóriájú drón, amelyet a DJI legfejlettebb akadály-érzékelési technológiájával szereltek fel. A foglalkozások során – a biztonsági szempontokat mindig szem előtt tartva – a drónokat a tanulók csak az arra felkészült tanár vezetésével, az oktatás során elkészített és tesztelt programokon keresztül irányítják majd, kontrollált és ellenőrzött környezetben.

Játékok és szabadidős programok

Minden turnusban más szabadidős programok várnak! A turnusok részletes programja...

Jelentkezés

Ez a foglalkozás az idei évben nem választható, de sok hasonló táborunk van, amely tetszhet és idén is indul: ezeket itt találja!

Visszaugrás a navigációhoz