Tartalomjegyzék erről az oldalról:

Táborok és programok: Villányi út

Visszaugrás a navigációra
Az oldal cikkei bevezetőkkel:

Táborok és programok: Villányi út

Funside Budapest napközis nyári táborok

További képek

Játszva tanulás Budapest szívében – már több mint 10 éve!

Villányi úti napközis nyári táborunk 2007-es indulása óta több mint 100 turnusban több ezer gyermek fordult meg nálunk, akik rendre boldogan térnek vissza hozzánk nyárról-nyárra - ezért is működik táborunk teljes telt házzal minden évben. 2020-ban is a teljes nyári szünet alatt, így június 15. és augusztus 28. között, 11 héten át várjuk az 5-12 éves táborozni vágyókat! Táborunk sok éve nemzetközi, hiszen magyar és angol anyanyelvű gyermekek  együtt alkotnak közösségeket. Csapatunk gondosan válogatott, felkészült tanárokból és edzőkből áll, akik mindenkire kellő figyelmet fordítanak köszönhetően a kiemelkedő felügyeleti arányunknak, melyben 1 oktatóra maximum 5 gyermek jut, a színvonalas és biztonságos programokról pedig felelősségbiztosítással rendelkező szervezőcsapatunk gondoskodik. Hagyományainknak megfelelően a nyarat 2019-ben is közösségépítő Nyárzáró bulinkkal zárjuk augusztus 28-án, amely minden táborozónk számára ingyenes (részletek az eseményről augusztus elejétől a Facebook-onhírlevélben és weblapunkon).

Aktuális információk (frissítve: 2020. 03. 25.)

Bízva a koronavírus járvány mielőbbi elmúltában, továbbra is a megszokott módon készülünk a tábor megtartására és dolgozunk annak előkészítésén. A jelenlegi bizonytalan helyzetben azonban - amíg a nyári szünet pontos kezdete nem ismert - a jelentkezés kezdetét egyelőre elhalasztjuk.

Amint tudunk friss információkkal szolgálni a jelentkezés kezdetéről, emailben fogunk értesíteni mindenkit, aki itt feliratkozott! Ha addig is kérdése lenne, keressen minket bizalommal elérhetőségeinken!

Miért a Funside Budapest?

Kiemelkedő figyelem

Táborainkban 1 oktatóra maximum 5 gyermek jut, így biztosítva a kellő odafigyelést.

Széles választék

Helyszínenként legalább 5-féle foglalkozás közül választhatsz és hetente többet is kipróbálhatsz!

Játszva tanulás

Élményalapú, saját fejlesztésű tananyagainkat kifejezetten a gyerekek igényeire szabjuk

Válogatott csapat

Tanári csapatunkat gondosan válogatjuk és alaposan felkészítjük, hogy a legjobb tábori élményt nyújtsuk

Egész nyáron nyitva

Budapesti táboraink között a teljes nyári szünet alatt találhatsz magadnak tartalmas kikapcsolódást

 

Napközis gyermektáboraink a Villányi úton 2019-ben

Az alábbiak közül turnusonként 2 tantárgy választható, pl. angol (2 óra) és tenisz (2 óra); így áll össze a napi 4 óra oktatás.

Angol

Tenisz

Kézműves

Robotika: LEGO WeDo

Új

Programozás: KANO

Programozás kicsiknek: Scratch Jr.

Magyar

Programok és napirend

Minden turnus hétfőn kezdődik és pénteken ér véget. Táborunk az egész nyári szünetben, naponta reggel 8 és délután 5 óra között tart nyitva (szükség esetén 6 óráig ügyeleti nyitva tartással). Az oktatáson kívüli időben versenyeket, vetélkedőket, játékokat és sokféle sportos programot rendezünk. Minden nap valami más programmal találkozhatsz nálunk: a ping pong vagy csocsó-versenytől, a színjátszós-beöltözős és arcfestős programokon át a kincskereső játékig nagy a mókatárunk!

A programváltoztatás jogát fenntartjuk.

Játékok és szabadidős programok

.

Helyszín

Funside Budapest tábor már több helyszínen!

A Funside School Újbuda Szent Gellért téri helyszínén további 5-féle, nyelvi és informatikai témájú foglalkozás közül választhatsz (bővebben)!

Táborozóink és szüleik mondták

Visszaugrás a navigációhoz