„Mit kell hozni?” és más gyakori kérdések

 

Mit kell hozni a táborba?

A táborozóknak rendelkezniük kell a teniszórákhoz szükséges felszereléssel (teniszütő, terembe való tornacipő, sort vagy teniszszoknya, póló). A táborban különböző méretű gyermekteniszütők bérelhetőek díjmentesen. Igény szerint lehet hozni váltóruhát, papucsot, törölközőt. Az angol és más foglalkozásokhoz, valamint evéshez és iváshoz mindent biztosítunk.

Ez egy napközis tábor?

Igen, egy turnus hétfőtől péntekig, reggel 8 órától délután 17 óráig tart. Kérésre tudunk ügyeletet biztosítani 18 óráig. A táborozó elszállásolására az Funside Budapest táborban csnincs lehetőség, de ajánljuk ottalvós táborunkat, a Funside Balatont!

Baj-e, ha a gyermek nem tanult korábban sem angolul, sem teniszezni?

Egyáltalán nem, minden turnusban indul kezdő angol- és teniszcsoportunk.

Mi történik, ha gyermekem a befizetést követően beteg lesz és nem tud részt venni a táborban?

A turnus kezdetét megelőző csütörtök 17 óráig bejelentett elállás esetén, van mód a turnus díjának teljes visszatérítésére, ill. kérésre későbbi turnus látogatásának jóváhagyására. Ezt követően csak a turnus díjának részleges megtérítésére van mód. További információért forduljon a táborvezetőhöz.

Mikor érdemes érkezni?

A táborban minden reggel 8 órától fogadjuk a gyermekeket. A programokban való részvételhez 9 óráig célszerű megérkezni.

Elhagyják-e a táborozók a tábor területét a táborozás ideje alatt?

Minden program a teniszcsarnokok benti és kinti területén kerülnek megrendezésre, így a táborozók a teniszklub zárt területét egyszer sem hagyják el a táborozás folyamán a szülők érkezéséig.

Elmaradnak-e a teniszedzések eső esetén?

Nem, a fedett teniszcsarnokban minden időjárási körülmény esetén garantáltan megrendezésre kerülnek az edzések. Továbbá zárt helyiségekkel rendelkezünk, hogy rossz időjárás esetén is minden programot meg tudjunk tartani.

Elmaradnak-e a teniszedzések kánikula esetén?

A fedett teniszcsarnokok kiváló szellőzéssel rendelkeznek, valamint oldalról természetes fényt kapnak, így akkor is biztosítottak a kellemes körülmények a sportoláshoz, amikor kint kánikula van.

Mi van, ha a gyermekem ételallergiában szenved?

Előzetes megbeszélés alapján megoldható a csoport számára rendelt ételektől való eltérés, akár vegetáriánus, akár speciális menüre. További információ itt.

Hogyan osztják be a csoportokat?

A csoportok beosztásánál figyelembe vesszük a tenisz- és nyelvtudást, valamint a gyermek korát is. Új táborozók esetén az angoltudás szintjét hétfő reggel mérjük fel. A tenisztudás szintjét az edzők állapítják meg, új táborozó esetén a turnus első napjának reggelén.

Mekkora csoportokban folynak a foglalkozások?

A csoportok mérete 4-7 fő, az átlagos csoportlétszám 5-6 fő. Minden 5 gyermekre jut egy tanár.

A gyermekemnek napallergiája van vagy könnyen leég a napon. Milyen megoldást kínálnak erre?

A teniszedzések fedett csarnokban zajlanak. Az angol és más foglalkozások a szabadban vannak, ahol egy pavilon segítségével egész nap biztosítunk árnyékot azok számára, akiknek szükségük van rá vagy ott érzik jobban magukat.

Milyen arányban fogadnak el SZÉP Kártyát?

A turnus díja részben vagy teljes egészében SZÉP Kártya szabadidő alszámlájáról is fizethető.

Lehet-e nem egész turnusra jelentkezni?

Csonka turnusra (kevesebb mint 5 napon való részvételre) való jelentkezésre nincs lehetőség.

A táborban készült fotókat meg lehet-e kapni?

Igen, a táborban készült fotókat egy CD-n minden turnus végén hazavihetik a táborozók térítésmentesen.

Mit jelent, hogy a tábor hivatalos nyelve a magyar és az angol?

A Funside táborai a nagy nemzetközi érdeklődésre tekintettel teljesen kétnyelvűvé változtak. Minden program magyarul és angolul is el lesz magyarázva, valamint minden kiírás le lesz fordítva angolra is. Fontos, hogy minden külföldi táborozónknak vagy magyarul, vagy angolul kell tudnia egy olyan alap szinten kommunikálni, hogy ha bármi problémája van azt meg tudja beszélni az animátorokkal, megértse a szabályokat, programokat és tökéletesen otthon és biztonságban érezhesse magát a tábor ideje alatt. A választott foglalkozásokra kitérve: a nyelvórákon a tanár mindig az adott nyelven kommunikál, tehát az angol órán angolul. A többi foglalkozás kétnyelvű, például egy tenisz csoportban az edző magyarul és angolul is elmagyarázza a feladatot, játékot.

Amennyiben nem kapott választ kérdésére, forduljon hozzánk bizalommal!

Visszaugrás a navigációhoz