Milyen egy Funside-os óra?

 • sok figyelem és játékos tanulás
 • biztos technikai alapok
 • kooperáció és társas élmény
 • folyamatos visszajelzés
 • vidám környezet

Kik a tanáraink?

Fontosnak tartjuk, hogy csak olyan tanárokkal dolgozzunk, akiktől szívesen tanulnak a gyerekek, ezért gondosan válogatjuk, tréningeljük és megbecsüljük fiatal oktatókból álló csapatunkat.

A Funside lelke a közösség, ahol Te is otthon fogod érezni magadat!

Együtt a jövőbe!

 • ClassCraft játékosított értékelőrendszer minden diákunknak, ami motivál és segít a szülőknek nyomon követni a teljesítményt
 • LEGO Education WeDo, Boost és Mindstorms robotika eszközök
 • Helyszíni tanfolyamok a Szent Gellért téren és online csoportok bárhonnan
 • ÚJ online robotika: béreld ki a szettet és tanulj velünk online, miközben az otthonodban építesz!
 • Heti 1x90 perces csoportok hétköznap délután vagy szombat délelőtt
 • Egymásra épülő tananyag 2-tól 8. osztályig

Funside számokban

1
év
1
tantárgy
1
tanóra
1
táborozó nyaranta

Gyakori kérdések

Mikor indulnak a csoportok?

Szent Gellért téri helyszínünkön szeptember 14-én indul az őszi félév és január végéig tart majd, ezalatt változatlanul 16 db 90 perces (tehát 32 tanórának megfelelő) alkalom lesz megtartva.

Online csoportjaink folyamatosan indulnak az őszi félév során, a következő kezdési időpontokkal: október 5, november 9.

Hogyan zajlanak a programozás órák a Funside Schoolban?

Tanfolyamunkat szakkör jelleggel, hétköznap délutáni és szombat délelőtti időpontokban tartjuk, heti 90 percben. Ha már tanultál korábban is programozni, de nem tudod milyen szinten állsz, gyere el hozzánk ingyenes szintfelmérésre!

Alsó tagozat

Az általános iskola 2-4. évfolyamaira járó tanulóink a Scratch programmal indulva, összesen 3 félév alatt (P1, P1+, P2 modulok) teljesítik az ún. blokk-alapú programozás elsajátítását, majd a P3 modul során fokozatosan térnek át a szöveg-alapú programozásra, amíg el nem jutnak a JavaScript programozási nyelvig (P3+ és P4 modulok). A P1 modul megkezdéséhez magabiztos írástudás és billentyűzethasználat szükséges.

Felső tagozat

Azok, akik a felső tagozatosként (általános iskola 5-8. évfolyamok) kezdik meg Funside School-os tanulmányaikat, de még nem tanultak programozni korábban, szintén a Scratch programmal indulnak, de gyorsabb tempóban haladva, összesen két félév alatt (P1, P2 modulok) teljesítik a blokk-alapú programozás elsajátítását, majd egy félév alatt a blokk-alapú programozásból a szövegalapú programozásba való átmenetet (P3 modul). Ezt követően, a P4 modullal folytatva már több különböző programozási nyelvbe is belekóstolhatnak.

Hogyan zajlanak a robotika órák a Funside Schoolban?

Az robotikaoktatás egyre nagyobb népszerűségnek örvend, aminek több oka is van: amellett, hogy nagyon izgalmas (ki ne szeretne Lego robotokat építeni?), aktívan hozzájárul olyan kulcsfontosságú készségek fejlesztéséhez, mind együttműködés és a csapatmunka, a projektszemléletű gondolkodás és a kreatív problémamegoldás. Vannak akik az építés miatt kedvelik jobban a robotikát és még maguk sem tudják, de a műszaki érdeklődésük kezd kibontakozni, de vannak akiket a játékos programozás része motivál legjobban.

Egymásra épülő féléves moduljaink során a LEGO Education által fejlesztett, egyre összetettebb robotprogramozási platformokat használjuk, kezdve a WeDo 2.0-val , majd a Boost és a Mindstorms következik. Tanfolyamunkat szakkör jelleggel, hétköznap délutáni és szombat délelőtti időpontokban tartjuk, heti 90 percben. Kezdő szint alsó tagozatosok számára: R1 modul; Kezdő szint felső tagozatosok számára: R3 modul

Mi történik, ha egy újabb iskolazár miatt ideiglenesen nem folytatódhat majd a helyszíni oktatás? (informatika)

Programozás csoportok esetében: amennyiben a helyszíni oktatást választják, de az őszi félév során egy újabb iskolazár miatt ideiglenesen nem lehet majd látogatni a helyszínt, úgy tanfolyamaink addig is digitális formában folytatódnak, hogy ne maradjon el egyetlen óra sem és ne vesszen el az addigi fejlődés. Szakmai csapatunk fel van rá készülve, hogy szükség esetén azonnal, akár egyik napról a másikra át tudjon állítani minden csoportot teljes értékű online távoktatásra, tanulóinknak pedig külön digitális felkészítő alkalmat biztosítunk a technikai tudnivalókból. Amennyiben a csoport bármilyen oknál fogva nem tud folytatódni (online formában sem), úgy a már befizetett tandíj hátralevő része arányosan visszajár. Az online oktatásra való átállás egy előre vállalt feltétel, így az rendkívüli felmondásra nem ad lehetőséget.

Robotika tanfolyamok esetében: mivel LEGO szettek nélkül a robotika tanfolyam sajnos nem tudna ugyanolyan élményt nyújtani, ezért egy esetleges iskolazár esetén helyszíni robotika csoportjaink szünetelnek majd (ez esetben a már befizetett összeg hátralévő órákra eső része arányosan visszajár vagy felhasználásra kerülhet a csoport folytatódásakor), de terveink szerint tanulóinknak lehetőségük lesz valamelyik újonnan induló online LEGO robotika csoportunkhoz is csatlakozni. Az online csoportok úgy működnek majd, hogy a LEGO szetteket tanulóink bérlik tőlünk és otthon használják, az órát pedig digitális platformokon tartjuk, így az online óra közben mindenki egyénileg építhet majd a saját otthonában, miközben tanároktól kap instrukciókat és a robotokat továbbra is közösen programozzák be.

Mikor és hogyan lehet jelentkezni?

Helyszíni tanfolyamok: a jelentkezési időszak az őszi félévre augusztus és szeptember folyamán zajlik, a tavaszi félév esetében pedig január és február során. Egyes csoportok esetében a jelentkezési időszakon kívül is van lehetőség becsatlakozásra – ez esetben keressen minket bizalommal elérhetőségeinken! A 2020/21-es őszi félév első tanítási napja szeptember 14. Jelentkezni online jelentkezési lapunkon keresztül lehet. 

Online tanfolyamok: online csoportjainkba az ország bármely területéről – vagy külföldről – is lehet jelentkezni. A 2020/21-es őszi félév során több ütemben is indulnak majd tanfolyamok: szeptember 14-től, október 19-től és november 16-tól is. Jelentkezni online jelentkezési lapunkon keresztül lehet

Miről szól ez a tanfolyam?

Visszahívást kérek

Nézd meg saját szemeddel hogy telik egy Funside-os óra!

Kik vagyunk mi?

A Funside-nál 13 éve tanítunk gyermekeket és fiatalokat: balatoni és budapesti nyári táborainkban közel 10 000 gyermek fordult meg eddig, sokan pedig nálunk tanulnak először programozni. Tanulóink a legkülönbözőbb platformokkal dolgoznak drónoktól a Minecrafton át LEGO robotokig, és az országban elsőkként tanulhattak Harry Potter programozható varázspálcájával vagy a Star Wars kódolható mozgásérzékelőivel. Hiszünk benne, hogy a tantárgy csak egy eszköz: amikor valaki megtalálja saját érdeklődési körét, akkor lesz egy külső elvárásból belső motiváció, egy szükségletből siker. Ugyanez a filozófia hatja át a Funside School óráit is!

Hol szeretnél tanulni?

Funside School Újbuda

Szent Gellért tér

Funside School Online

Tanulj az otthonodból, bárhonnan az országban!

Árak

Havi részletekben történő fizetés esetén

16 990 Ft / hó

Féléves díj: 84 950 Ft

Az informatika tanfolyamok díja heti 1 x 90 perces foglalkozásokkal 16 990 Ft / fő / hó havi részletben fizetendő, függetlenül az adott hónapra eső alkalmak számától (ünnepnapok, iskolai szünetek). 

Egy félév 5 hónapból és 16 db 90 perces (tehát 32 tanórának megfelelő) alkalomból áll. Féléves tanfolyami díj: 5 x 16 990 Ft = 84 950 Ft. Regisztrációs díj (egyszeri díj új tanulók esetében): 5000 Ft.

Féléves hűségidővel, egyösszegű befizetéssel

14 990 Ft / hó

Féléves díj: 74 950 Ft

Lehetőség van a féléves tandíjat egy összegben is fizetni féléves hűségvállalással: ennek a díja 14 990 Ft-os, kedvezményes havi részletnek felel meg.

Egy félév 5 hónapból és 16 db 90 perces (tehát 32 tanórának megfelelő) alkalomból áll. Féléves tanfolyami díj: 5 x 14 990 Ft = 74 950 Ft. Regisztrációs díj (egyszeri díj új tanulók esetében): 5000 Ft.

Mi a különbség a havi részletek és a hűségidős egyösszegű fizetés között?

A 2020/21-es tanévtől többféle árazást vezetünk be, hogy ezzel különböző igényeket is ki tudjunk elégíteni. Az eddig megszokott rugalmas, hónapra hónapra történő fizetési lehetőség továbbra is megmarad, de lehetőség van a féléves tandíjat egy összegben kifizetni, így pedig a díj mértéke is alacsonyabb. Hiszünk benne, hogy a hatékony tanuláshoz kitartás szükséges: a féléves hűségidő egy elköteleződés a fejlődés, az előrehaladás, a csoport és tanulótársaink irányába, amely legtöbbször fantasztikus eredményekhez vezet!

Hogyan működnek ezek a gyakorlatban?

Havi részletekben történő fizetés esetén: tanulóink a féléves díjat 5 egyenlő részletben fizetik be, minden hónap elején (az őszi félév során szeptembertől januárig, a tavaszi félév során februártól júniusig). A részletek mindig egyenlő összegűek, így nem kell azt számolgatni, hogy egy adott hónapra – iskolai szünetek, ünnepnapok révén – hány alkalom esik: az órák napjától függetlenül minden csoportnak pontosan ugyanannyi (16 vagy 32) alkalom jut egy félévben. Visszamondási feltételek: amennyiben bármilyen okból nem szeretnék folytatni a tanfolyamot, úgy azt az adott hónap végéig kell írásban visszamondani ahhoz, hogy a következő havi részletet már ne kelljen kifizetni (a már befizetett részletek nem járnak vissza, függetlenül attól, hogy hány órán vett részt a tanuló a megelőző hónapban). További részletek itt olvashatóak.

Féléves hűségidővel, egyösszegű befizetéssel: lehetőség van a féléves tandíjat egy összegben befizetni féléves hűségvállalással. Ez esetben a tanfolyami díj kedvezményes, a befizetés pedig a tanfolyam kezdete előtt történik (az egy hónapra eső díjat a könnyebb összehasonlíthatóság érdekében tüntettük fel). Visszamondási feltételek: a tanfolyam első 3 alkalma egy “próbaidőszaknak” tekinthető, amely alatt még korlátozás nélkül vissza lehet mondani a tanfolyamot, és ilyenkor a még hátralévő alkalmakra szóló díj arányosan visszajár (határidő: a 3. alkalmat követő munkanapon 17 óráig). Ezt követően visszavonhatatlanul életbe lép a féléves hűségidő, amely során visszatérítésre nincsen mód. További részletek itt olvashatóak.

Milyen kedvezmények vannak?

Féléves hűségvállalás és egyösszegű befizetés esetén alacsonyabb tandíjat biztosítunk. Amennyiben egy tanulónk párhuzamosan vesz részt angol nyelvi és informatika tanfolyamokon, úgy ezt szintén kedvezményesen teheti. Ha egy családból többen is tanulnak nálunk egy időben, úgy családi kedvezményt vehetnek igénybe, 4 új tanuló csatlakozása esetén pedig csoportkedvezményt is lehet kapni. Bővebben a kedvezményekről itt olvashat.

Órarendek

A 2020/21-es tanév őszi félében induló vagy folytatódó csoportok (tanítás kezdete: szeptember 14-i hét)

Informatika tanfolyamok
 • 15:00 - 16:30Új
 • 09:00 - 10:30Új
 • 10:45 - 12:15Új
 • 16:45 - 18:15Új
 • 15:00 - 16:30Új
 • 09:00 - 10:30
 • 10:45 - 12:15
Jelmagyarázat
Ez a csoport betelt
Új Újonnan induló csoport


Online csoportjaink nem függnek termeink telítettségétől, ezért rugalmasan alakíthatóak azok időpontjai. A jelentkezéskor kérjük, hogy minden időpontot jelöljenek meg, amely a gyermeknek megfelelhet, hogy a legtöbb opciót tudjuk felajánlani! A jelentkezési lapon az alábbi idősávokat tudják megjelölni:

 • 15:00 - 16:30
 • 15:00 - 16:30
 • 15:00 - 16:30
 • 15:00 - 16:30
 • 15:00 - 16:30
 • 09:00 - 10:30
 • 15:30 - 17:00
 • 15:30 - 17:00
 • 15:30 - 17:00
 • 15:30 - 17:00
 • 15:30 - 00:00
 • 09:30 - 11:00
 • 16:45 - 18:15
 • 16:45 - 18:15
 • 16:45 - 18:15
 • 16:45 - 18:15
 • 16:45 - 18:15
 • 10:45 - 12:15
 • 17:15 - 18:45
 • 17:15 - 18:45
 • 17:15 - 18:45
 • 17:15 - 18:45
 • 17:15 - 18:45
 • 11:15 - 12:45
Jelmagyarázat
Ez a csoport betelt
Új Újonnan induló csoport


Visszahívást kérek

Kapcsolat

hello@funside.hu
+36 1 950 950 2 | +36 70 512 12 04
1111 Budapest, Szent Gellért tér 3.

Visszaugrás a navigációhoz