term ID:
term ID HU:
$parentcategory_ID:1
$parentcategory_ID:1

current_CAT_ID:20
current_CAT_ID_HU:20

child cat ID:1
post ID:74042
prefixedcategory_

OptionID:

Közösség, inspiráció és fejlődés: indul Tanári Klubunk második évada!

Közösség, inspiráció és fejlődés: indul Tanári Klubunk második évada!

A Tanári Klub nem csupán egy eseménysorozat, hanem egy közösség, amelyet a pedagógusok számára teremtettünk. Célunk egy olyan tér kialakítása, ahol a tanárok szabadon inspirálódhatnak, megoszthatják tapasztalataikat, miközben izgalmas és fejlesztő workshopokon vehetnek részt. Az eseménysorozatunk minden tanár számára nyitott! Várunk téged is, hogy részese légy ennek a támogató és inspiráló közösségnek, ahol minden nézőpont számít! 

 

Az eseményen két izgalmas workshop várja a résztvevőket:

Music Production workshop – Kovalcsik Emesével

A Funside tanári csapatának tagja, Kovalcsik Emese, betekintést nyújt a zenealkotás művészetébe. A résztvevőknek lehetőségük lesz kreativitásukat kibontakoztatni és saját zenéjüket létrehozni egy speciális music production szoftver segítségével. Az előképzettség nem szükséges, csak légy kíváncsi és nyito!

 

Growth Mindset 2.0 – Gál Nellivel

Gál Nelli, pedagógiai vezetőnk, egy interaktív workshopra vár mindenkit, ahol a fejlődésfókuszú szemléletmódot járjuk körbe. Hogyan változtathatjuk meg a siker és kudarc értelmezését, és hogyan segíthet ez a tanároknak és a diákoknak egyaránt? A résztvevőknek lehetősége nyílik felfedezni saját korlátaikat és megismerni új perspektívákat.

 

Regisztráció

Az eseményen való részvétel ingyenes, de a helyek korlátozott száma miatt regisztációhoz kötött. A Tanári Klubra itt tudtok jelentkezni.

 

Ha nem tudsz csatlakozni, de érdekelnek a következő események, akkor iratkozz fel itt.

További információért látogass el a Facebook eseményünkre.

Várunk minden tanárt sok szeretettel!

Visszaugrás a navigációhoz