Tartalomjegyzék erről az oldalról:

Programozó foglalkozással és megújult robotika tematikával bővül idén a tábor

Visszaugrás a navigációra
Az oldal cikkei bevezetőkkel:

Programozó foglalkozással és megújult robotika tematikával bővül idén a tábor

Robotika táborunk idén teljesen megújul és a LEGO Education eszközeire épülő programmal jelentkezik, emellett idén először indul programozó táborunk is!

Budapesti táborunk történetében először lesz választható programozó foglalkozásunk, amelynek keretében táborozóink játékosan tanulhatnak programozni a Scratch és más blokk-alapú programozási nyelvet használó szoftverek segítségével. Programozó foglalkozásunk az idei tábor mind a 10 hetében választható 7-12 gyermekek számára, de helyek csak korlátozott számban érhetőek el, ezért érdemes lesz hamar jelentkezni! Tudj meg mindent napközis programozó táborunkról itt!

Tavaly indult robotika foglalkozásunk is elérhető lesz idén, de ezúttal egy teljesen új programmal készülünk. A LEGO Education által fejlesztett WeDo 2.0 oktatási platform révén nem csak a modulárisan, egymásra épülő funkciókkal bíró robotok megépítése lesz a cél az órák során, hanem a párokban dolgozó gyermekek egy-egy tablet segítségével be is programozzák majd a robotokat, ezzel belekóstolva az algoritmikus gondolkodás alapjaiba. Robotika táborunk a tavalyi 3 helyett idén már 7 turnusban is választható lesz. Tudj meg mindent napközis robotika táborunkról itt!

Visszaugrás a navigációhoz