term ID:
term ID HU:
$parentcategory_ID:16
$parentcategory_ID:16

current_CAT_ID:18
current_CAT_ID_HU:18

child cat ID:16
post ID:13373
prefixedcategory_
BAL
OptionID: 42883

Megszállják a tábort a Minyonok: premiervetítés és Minyonok nap az 1. héten!

Megszállják a tábort a Minyonok: premiervetítés és Minyonok nap az 1. héten!

A Funside Balaton tábor és a Mozgó Mozi együttműködése révén első heti táborozóink a magyarországi premier napján, a táborban nézhetik majd meg a Minyonok 3D mozifilm bemutatóját!

Egy rendhagyó, de annál egyedibb és különlegesebb programmal készülünk idén a tábor első turnusára: július 9-én – azaz a Minyonok c. film országos premierjének napján – a délutáni órákban Minyonok napot tartunk majd, este pedig 3D mozitechnológiával fogjuk levetíteni kedvenc mesehőseink legújabb kalandjait! Mindehhez a tábor területét sem kell elhagynunk, mert a Mozgó Mozi csapata egy 7 méteres vetítővászonnal, moziba illő kép- és hangtechnikával hozza el nekünk a filmet, sőt mindezt 3D-ben!

A Gru 1 és 2 filmek már régóta sok táborozónk nagy kedvence. A sorozat legújabb darabja időben a korábbi filmek előtt játszódik és arról szól, hogyan élték életüket a kis sárga lények mielőtt még megismerkedtek volna Gru-val. Miután a film nemzetközi bemutatója idén pont egybeesik a tábor első turnusával, így ehhez illően, a forgalmazóval történő egyeztetést követően teremtettük meg a lehetőségét, hogy táborozóink azt programunk keretein belül nézhessék meg. A filmet eredeti nyelven, magyar felirattal vetítjük.

A premier megünneplésére délután Minyonok napot is tartunk majd, ahol különböző vetélkedőkkel, játékokkal és kihívásokkal teremtünk méltó hangulatot az esti, pattogatott kukoricás vetítésnek. Az első turnusunk témája idén a Filmek lesznek, így a mesehősök egész heti tematikánkban is fellelhetőek lesznek.

A Minyonok magyar nyelvű előzetese

Visszaugrás a navigációhoz