term ID:
term ID HU:
$parentcategory_ID:16
$parentcategory_ID:16

current_CAT_ID:18
current_CAT_ID_HU:18

child cat ID:16
post ID:14051
prefixedcategory_
BAL
OptionID: 42883

Hivatalosan bejegyzett magyar rekord lett Cup Song előadásunk!

Hivatalosan bejegyzett magyar rekord lett Cup Song előadásunk!

A tábor tavalyi 4. hetében bemutatott Cup Song rekordkísérletünk mostantól a Magyar Rekord Egyesület által jegyzőkönyvezett és elismert hivatalos magyar rekord!

A 2014-es Funside Balaton tábor világrekordok témájú 4. hetének csúcspontja az volt, hogy sok-sok gyakorlás után a tábor összes táborozója és tanára együtt adta elő Anna Kendrick Cups című dalára írt népszerű poharas koreográfiát. A zenei alapot élőben játszották a Funside Balaton zenetábor tanulói és akciónkhoz csatlakoztak a ByTheWay együttes tagjai is. Miután a magyar rekordok hitelesítésével foglalkozó Magyar Rekord Egyesület áttekintette a kísérlet folyamán készült számos kép- és videófelvételt, megállapították, hogy a rekord ténye bizonyított, így most már hivatalosan is rekorderek a Funside táborozói!

A rekordról jegyzőkönyv készült, amely szerint – az utólagosan áttekintett bizonyítékok figyelembe vételével – a sikeres rekordot 267-en állították fel. A rekord elismeréséért járó díszoklevelet a a Magyar Rekordok​ Egyesületének vezetője a táborban táborozóink előtt fogja majd ünnepélyesen átadni a Funside szervezőinek, amelyre az idei rekordok hetében, a balatoni tábor 4. turnusában kerül majd sor!

A magyar Cup Song rekordról készült videónkat már több mint 7000-en látták és lejjebb megnézheted te is! Az eseményről tavaly a sajtó is beszámolt, így például olvashattál róla a Szeretlek Magyarország.hu-n. A tavalyi rekordot idén nagyszabású új rekordkísérlettel tervezzük felülmúlni, de a további részleteket egyelőre nem árulunk el – a meglepetésre a tábor 4. hétének kezdetéig kell majd várni!

Visszaugrás a navigációhoz