Tartalomjegyzék erről az oldalról:

A legjobb nyári munka!

Visszaugrás a navigációra
Az oldal cikkei bevezetőkkel:

A legjobb nyári munka!

Tanárok figyelem: elindult a tanári jelentkezés Magyarország legnagyobb nemzetközi gyerektáborainak csapatába a 2018-as nyárra!

Az évtizedes táboroztatói tapasztalattal rendelkező Funside munkatársaként egész nyáron válogatott csapatban, multikulturális környezetben, gyerekek között és XXI. századi irányelvek mentén dolgozhatsz. 2018-ban már három helyszínen, összesen 35-féle foglalkozás vezetésére keresünk vidám és talpraesett szakembereket, köztük tanárokat, edzőket, fotósokat és videósokat is.

A táborainkat jellemző, nemzetközi összevetésben is magas színvonal biztosításához – tanári csapatunk mellett – animátorokra, programszervezőkre, adminisztrációs asszisztensekre és további back-office munkatársakra is szükségünk van, ezen munkakörök ráadásul akár egyetemistaként is betölthetőek.

Böngészd végig nyitott pozícióinkat, találd meg a hozzád leginkább illő lehetőséget és jelentkezz a Funside Balaton részeként július 8. és augusztus 11. – vagy a budapesti táborhelyszíneinken június 18. és augusztus 31. között megrendezésre kerülő turnusokra.

Visszaugrás a navigációhoz