term ID:
term ID HU:
$parentcategory_ID:16
$parentcategory_ID:16

current_CAT_ID:18
current_CAT_ID_HU:18

child cat ID:16
post ID:56666
prefixedcategory_
BAL
OptionID: 42883

Az 5. hét programja: Color War (Camper’s Choice 2021 megosztott I. hely)

Az 5. hét programja: Color War (Camper’s Choice 2021 megosztott I. hely)

A 2021-es Campers’ Choice szavazás során újra ti dönthettétek el, hogy milyen korábbi heti témát hozzunk vissza számotokra, és holt versenyben a Survivor mellett a Color War-t választottátok, így hát mi teljesítjük kívánságotokat!

Idei utolsó turnusunkban az egész tábor újra a Színek háborúja csataterévé változik, és megmutathatjátok, hogy melyik szín a legjobb! A küzdelem egyből hétfőn kezdődik majd, ahol a Color War-ban színek varázsában játszhattok egy egész délutánon keresztül, este pedig a neon színek veszik át az irányítást a Neon night-on, ahová érdemes lesz fehér pólóban érkezni!

A Színek háborújából az élő Among us sem maradhat ki, hiszen fontos kiderítenünk, hogy a színes legénységből ki kerül ki végül imposztorként, és tudja-e majd teljesíteni titkos feladatát!  Szerdán újra Vonyarcvashegy felé vesszük az irányt, és egy egész délutánt töltünk el strandolással, fürdőzéssel és önfeledt szórakozással a Vízi kalandparkban. A sok móka után este kicsit megpihenünk majd, és a csillagos ég alatt élvezhetjük a Szabadtéri mozi adta hangulatot, mellette pedig aktívan is tölthetik az estét az Éjszakai foci szerelmesei.

Az idei évben debütáló Beach Games is lehetőséget nyújt számotokra, hogy megmutassátok melyik színű csapat a legösszetartóbb és legbulisabb, majd a Pictionary és Skills night esteken belül a kreativitásotokra és találékonyságotokra lesz szükség.

A Színek háborúját nem is zárhatja más, mint a Color Run, ahol a színes porrengetegben élvezhetitek a futás adta adrenalint és boldogságot, melyet este egy fergeteges utolsó heti Záróbulival koronázunk meg!

Visszaugrás a navigációhoz