term ID:
term ID HU:
$parentcategory_ID:16
$parentcategory_ID:16

current_CAT_ID:18
current_CAT_ID_HU:18

child cat ID:16
post ID:16653
prefixedcategory_
BAL
OptionID: 42883

Az 5. Hét programja: az Olimpia hete

Az 5. Hét programja: az Olimpia hete

A Riói Olimpiával egy időben megrendezzük a Funside Olimpiát, de lesz még aquapark, fordított nap és lip dub videoklip-forgatás is a tábor záró hetében!

Táborunk ötödik és egyben utolsó idei turnusa is sportos témában fog eltelni és az Olimpia hete nevet kapta, hiszen 2016 nyarán az EB mellett a Riói Olimpia is megrendezésre kerül majd, szintén részben a Funside Balaton táborral egy időben. A 3. héthez hasonlóan ezúttal is lesz egész héten át tartó csapatmunka és versengés, amin ezúttal táborozóink csoportjai az olimpián résztvevő országok képviseletében vívnak meg egymással a legkülönlegesebb programokon át!

Tudtad, hogy Funside-os vonatkozása is van a Riói Olimpiának? Idén szörfös csapatunk vezetőjének, Gádorfalvi Áronnak is drukkolhatunk, aki Rióban képviseli majd hazánkat! Így sajnos ő nem lesz velünk az 5. turnusban, de addig is izgulhatunk érte a tévén keresztül!

A hetet a Csapatküldetés nevű játékkal nyitjuk majd meg, melyben ezúttal az Olimpiára szabott feladatok elvégzése lesz a cél. A nap zárásaként ismét egy új program jön: a nemzetközi játékest különböző országokkal, nemzeti játékokkal és sportágakkal kapcsolatos állomásokkal és feladatokkal ötvözött program lesz. Most először lesz fordított napunk is az 5. héten, amely során táborozóink egy-egy olyan foglalkozást próbálhatnak ki kedd délután, amelyet egyébként nem választottak az adott hétre. A keddi napot egy fergeteges tinidiscoval zárjuk majd!

A szerda egy fontos nap lesz, mert jön a nagy kedvenc aquapark program! Ezúttal is egyből ebéd után indulunk majd különbuszokkal, hogy az egész délutánt a vizek birodalmában tölthessük, egészen záróráig. Legyen akár a csúszdázás, akár a fürdőzés, akár az ugrálás a kedvenced, itt mindenki megtalálja a magának való izgalmakat. Másnap délután a Funside Olimpia sportos programjain gyűjtögethet mindenki pontokat csoportjának és országának, miközben lesz idő napozni is a Balaton-parton és elkezdődnek az előkészületek pénteki nagyszabású videóklip-forgatásunkra is! Este ismét egy 2016-ban debütáló új program jön majd, a Funside Kvíz!

A nagy Lip Dub videoklip-forgatásra (amely egyik méltán legnépszerűbb új programunk volt tavaly és erről a kiváló videók is tanúskodnak) a pénteki órák után kerül majd sor. Ezúttal is a csoportok találják majd ki saját koreográfiájukat, amelyből összeáll majd a kész egész videó. Egy fő szabály van: nagyon kell koncentrálni, mert a Lip dub videókban nem lehet vágás! A kész videót este vetítjük majd le, mielőtt az olimpiai eredményhirdetéssel egy fergeteges záróbulival búcsúztatjuk az 5. hetet és egyben táborunk hatodik évét. Másnap fájó szívvel vetítjük majd le a hét legszebb pillanatait, majd az elbúcsúzás után bezárulnak a tábor kapui, várva a 2017-es nyarat!

Visszaugrás a navigációhoz