term ID:
term ID HU:
$parentcategory_ID:16
$parentcategory_ID:16

current_CAT_ID:18
current_CAT_ID_HU:18

child cat ID:16
post ID:56633
prefixedcategory_
BAL
OptionID: 42883

A 3. hét programja: Bakancslista hét

A 3. hét programja: Bakancslista hét

Úgy gondoltuk, mindenkinek szüksége van arra, hogy új élményeket és vidám pillanatokat zárjon magába, és egy felejthetetlen nyárral gazdagodjon 2021-ben! Éppen ezért, a 3. turnusban elhoztuk nektek a Bakancslista hetet, ahol rendkívül sok program, kihívás és boldog perc vár rátok az egész hét folyamán!

A hetet egy fantasztikus új programmal, a Beach Games-el indítjuk be, ahol party-hangulatban próbálhattok majd ki különféle mókás csapatjátékokat, miközben a strandon hangos zene és a Balaton vár rátok. Ezután olyan új képességeket is elsajátíthattok a Skills night keretin belül, mint például egy menő varázstrükk, moonwalk vagy egy idegen akcentus!

Természetesen a bakancslista hétről sem maradhat el az őrületes élő Among Us, így mindenki kipipálhatja majd a nap végén, hogy 2020 legmenőbb videójátékában élőben is részt vett, utána pedig egész délután mini-bakancslistás elemeket pipálhattok ki a Funside listátokról!

Szerdán csak tiétek lesz a terep, hiszen újra érkezik hozzánk a 600 négyzetméteres Airpark, Magyarország legnagyobb felfújható akadálypályája, este pedig a Picitonary Air segítségével levegőbe rajzolt feladványokat kell majd kitalálnotok!

A hét vége felé elérkezünk a heti témánk lényegének megtestesítőjéhez, a Bakancslista naphoz, amely során olyan élményekben lehet részetek, amelyet mindenkinek át kell élnie, majd levezetésként a közkedvelt Karaoke és Just Dance esttel zárjuk ezt a csodás napot!

Pénteken kicsit felpezsdítjük a tábort a Fordított nappal, ahol szintén lehetőségetek lesz valami teljesen újat kipróbálni – hiszen ki ne vágyna arra, hogy szörfözhessen a Balaton közepén egy meleg nyári napon vagy amerikai focizhasson kedvenc sport tanáraival – majd a hét fináléja egy hatalmas Tinidisco lesz, ami méltó lezárása az élményekkel teli Bakancslista hétnek.

Visszaugrás a navigációhoz