Tartalomjegyzék erről az oldalról:

Funside School Óbuda-Római

Visszaugrás a navigációra
Az oldal cikkei bevezetőkkel:

Funside School Óbuda-Római

Délutáni iskolánk III. kerületi helyszíne

Funside School Óbuda-Római: Nánási út 97. (Budapest School épülete)

Megérkezett a Funside School a III. kerületbe - helló Óbuda! Legújabb helyszínünket a Római parttal párhuzamos Nánási úton, a Budapest School római-parti épületében alakítottuk ki. A 21. századi sikerhez szükséges felkészültség megszerzését - délutáni iskolánkhoz hasonlóan - központba állító intézmény tantermeiben a Funside-módszerhez hűen a legmodernebb felszerelésekkel, szakképzett, fiatal és minduntalan vidám tanárokkal, saját fejlesztésű tananyaggal és játékosított teljesítményméréssel várjuk a diákokat. (Bővebben a két iskola együttműködéséről...)

Email-értesítés a következő jelentkezési időszakról ezek a helyszínen

Római-parti helyszínünkön jelenleg nincs jelentkezési időszak. Ha szeretne értesítést kapni a római-parti helyszínen induló új Funside School tanfolyamokról, workshopokról vagy táborokról, iratkozzon fel óbudai hírlevelünkre itt:

* kötelező mező


Megközelítés

Óbudai helyszínünk Pomázról, Budakalászról és Ürömről, valamint a belvárosból is átlagosan 15 perc menetidővel érhető el autóval, míg tömegközlekedve a 34-es busz a legjobb választás, melynek a Nimród utcai megállója 20 méterre van az iskola bejáratától. A Buda délibb kerületeiből érkezők számára a legkényelmesebb a BKV D11-es illetve D12-es számú hajójárata lehet, amely óránként közlekedik és Rómaifürdő megállója 5 perc sétára van legújabb helyszínünktől, míg a belvárosból és Pest felől érkezők számára a Lehel térről induló és az Árpád hídon átközlekedő 34-es buszt javasoljuk.

Mindezek mellett alkalmas a helyszín megközelítésére a Batthyány térről induló 5-ös HÉV is - Rómaifürdő megállójából 15 perces sétaút visz a Funside School Óbudáig.

Jellemző utazási idők tömegközlekedéssel, átszállás nélkül

Lehel térről: 34-es busz, 20 perc
Szentlélek térről: 34-es busz, 12 perc
Békásmegyerről: 34-es busz, 11 perc
Batthyány térről: 5-ös HÉV, 16 perc + 15 perc séta;
Kossuth Lajos térről: D11-es vagy D12-es hajó, 58 perc

Az utazási időket a Google Maps tömegközlekedésre számított menetidejei alapján adtuk meg egy átlagos iskolai napra vetítve.

Visszaugrás a navigációhoz