SCH

Szakmai vezetőinket kérdezte az 5perc Angol

A Funside School vezető angoltanáraival Fancsali Katóval és Rozsos Rékával készített kétoldalas interjút a szórakoztatva tanító 5perc Angol magazin.

A negyedmillió regisztrált olvasóval rendelkező havilap, amely bulvár-életmód magazinnak „álcázva” segít fejleszteni olvasói angol nyelvtudását elsősorban a Funside-módszer elméleti és gyakorlati elemeire volt kíváncsi. A gyerekek által már jól ismert Miss Réka és Miss Kató többek közt a jó angol tanár ismérveiről, az angol nyelv eszközként való használatáról és a gyerekoktatás sajátosságairól is beszélt.

Fancsali Kató például erről is:

„Azt gondolom, hogy egy mai nyelvtanárnak bizonyos mértékig gyermeknek kell maradnia, hiszen csak így tud önmaga is rácsodálkozni a körülötte felbukkanó számtalan új lehetőségre, amiket aztán be tud építeni a tanóráiba.”  

 

Rozsos Réka a tanfolyamokon tanulható angol mellett a nyelvi táborokról is szót ejtett: 

„A tábor az egyik legjobb nem formális tanulási platform – nem csak nyelvtanuláshoz, mindenhez. A jó táborban a gyerek biztonságban érzi magát, érdekes és új dolgokat fedezhet fel, és úgy tartozhat szorosan egy közösséghez, hogy közben nem kell másnak lennie, mint ami. 

 

A teljes, kétoldalas interjú az 5perc Angol júliusi számában található. Keresd az újságárusoknál!

Visszaugrás a navigációhoz