SCH28210

Tartalomjegyzék erről az oldalról:

November 3-án jönnek a Halloween workshopok!

Visszaugrás a navigációra
Az oldal cikkei bevezetőkkel:

November 3-án jönnek a Halloween workshopok!

Különleges témákkal indulnak első, játékosan fejlesztő hétvégi workshopjaink: egy igazi Halloween kaland vár szombaton!

A Funside School nagy újdonsága az őszi félévben a workshopok – olyan egészdélutános, hétvégi foglalkozások, ahol egy-egy izgalmas nagy projektet dolgozunk fel 4 órában, amelyek nem férnek bele ugyan a hétről hétre egymásra épülő óráinkba, de annyira izgalmasak, hogy vétek lenne kihagyni! Ilyen lesz például az English Conversation Club és a LEGO Movie Maker Workshop is, amelyek egyaránt a Halloween hátborzongató világába vezetnek el minket november 3-án, 14 órától, Gellért téri helyszínünkön!

English Conversation Club workshop  – Halloween téma, November 3, 14:00-18:00

Angolos beszélgető klubunkat kifejezetten a fiatalabb (kezdőtől A1 szintig, 8-12 éves korig) tanulóinknak alkottuk meg, ahol úgy foglalkozhatnak izgalmas, őket is érdeklő témákkal, hogy közben észre sem veszik, hogy mennyit gyakorolják a beszélt nyelvet. Az első alkalommal minden a Halloween téma körül forog majd: lesznek klasszikus Halloween party játékok, mint Wrap the Mummy vagy, a Pin the Nose on the Pumpkin vagy a Spooky Skeleton Dance. Lesznek még tematikus dalok és rövidfilmek, Halloween-i alkotóműhely és sok más meglepetés is!

Bővebben az English Conversation Club workshopról itt olvashatsz!

A jelentkezéshez kattints ide!

LEGO Movie Maker workshop  – Halloween téma, November 3, 14:00-18:00 (utolsó helyek)

A foglalkozás során a mindenki által jól ismert és kedvelt Lego eszközök, valamint oktató applikációk használatával készíthetnek résztvevőink önálló animációs videót stop-motion technológiával, játékosan fejlesztő formában. A Halloween szellemében megszokott Lego eszközparkunk kiegészül a tematikának megfelelő hátborzongató szereplőkkel és hátterekkel is, hogy csak résztvevőink fantáziája tudjon határt szabni az izgalmasnál izgalmasabb jeleneteknek! A program végén mindenki egy saját DVD-vel távozik majd, amelyen hazaviheti saját művét!

Bővebben a LEGO Movie Maker workshopról itt olvashatsz!

A jelentkezéshez kattints ide!

Visszaugrás a navigációhoz