Indul második délutáni iskola helyszínünk, a Funside School Buda!

Indul második délutáni iskola helyszínünk, a Funside School Buda!

Megnyílt a Funside School második, teljes értékű saját helyszíne, amely a Margit híd budai hídfőjénél várja az idegen nyelvi vagy informatika képzéseket kereső gyermeket és fiatalokat: a jelentkezés már elindult, első tanfolyamok szeptember 16-tól. Gyere el Nyílt órára még ma!

Buda középső, frekventált részén nyitott új termet a Funside School, amely angol és informatikai képzésekkel szeretné megújítani az oktatást. A gamifikáció és a pozitív megerősítés módszerével oktató délutáni iskola Gellért téri helyszínére tavaly már több mint 200 gyermek járt heti rendszerességgel. Az iskola fiatal alapítói számára fontos szempont, hogy minél közelebb vigyék a délutáni iskolát a gyerekekhez, hogy ne utazással teljenek el a délután értékes órái a diákok számára. A jelentkezési dömping javában tart, de még senkinek sem késő: szeptember elejétől nyílt napokon is megismerhetik az érdeklődők a Funside School őszi képzéseit.

Az új, négy tantermes helyszínen heti rendszerességgel szerveznek órákat 7-17 éveseknek: a nagy sikerrel futó angol, programozás és robotika tanfolyamok mellett olyan újdonságok is bekerültek a Funside School tanrendjébe, mint a Digitális világ tanfolyam, ahol a mindennapokban szükséges informatikai készségeket fejlesztenek majd, amire ma már gyakorlatilag mindenkinek szüksége van, aki bármilyen ügyét intézi a világhálón. De lesz magyar mint idegen nyelv, angol nyelvű Lego robotika és anyanyelvi angol képzés is.

Kittka András, a Funside School egyik alapítója szerint gyakran azok a szülők keresnek délutáni minőségi nyelvoktatást gyerekeik számára, akik szeretnék kiegészíteni az iskolai angoltanítást, méghozzá olyan folyamatos visszajelzéseken alapuló, élményközpontú módszerrel, ahol nagyon sok lehetőséget kap a gyerekek arra, hogy meg is szólaljon az idegen nyelven. „Tehát azt szeretnék, ha a gyerekek értékesen, de magukat jól érezve, élményekkel teli kortársi közösségben töltenék a délutánjaikat” – mondta András.

A 21. századi oktatáshoz az is hozzátartozik, hogy a szülők nyomon tudják követni, hogy a gyermekük mit csinál, tanul a délutáni iskolában, illetve hiányzás esetén a gyermek könnyedén felvegye a fonalat megfelelő háttéranyagok révén. Ehhez a Funside School a technológiát hívta segítségül: az iskola minden tanulócsoportjának van egy zárt, mások számára nem elérhető blogja, ahonnan a szülők tájékozódhatnak a tanultakról, követhetik a félév négy projekttémáját, valamint ide kerülnek fel az otthoni feladatok, melyek egy részét maga a diák választja ki egy listából az alapján, hogy őt mi érdekli. Az informatika csoportokban egy online gamifikációs rendszer váltotta fel a csoportblogot, ezen a platformon keresztül kommunikál a tanár a diákokkal órán kívül, küld otthoni munkát. Minden gyereknek van egy avatarja, amit az egész féléven keresztül azzal tud fejleszteni, ha órán és otthon jól, motiváltan dolgozik. A Gellért téri iskolában jól bevált online visszajelzési rendszert az új helyszínen is bevezetik.

Ha szeretnéd kipróbálni legújabb helyszínünket, jelentkezz nyílt órára még ma!

Részletek és nyílt óra jelentkezés

Funside School Buda órarend

Visszaugrás a navigációhoz