Tartalomjegyzék erről az oldalról:

Filmes szórakozás angolul, anyanyelvi tanárral

Visszaugrás a navigációra
Az oldal cikkei bevezetőkkel:

Filmes szórakozás angolul, anyanyelvi tanárral

Igazán autentikus lesz English Movie Club beszédfejlesztő tréningünk november 24-én, hiszen az Amerikából érkezett nyelvtanárunk, Miss Sarah vezeti workshopunkat.

Szombaton újra egészdélutános élményműhelyek a Funside Schoolban: LEGO filmkészítő, Minecraft-programozó és angol nyelvi filmklub workshopot is rendezünk a Gellért téren. Utóbbi teljesen egyedi alkalom lesz, hiszen az amerikai kultúra kitüntetett ünnepére, a Hálaadásra épül.

Az alkalom témájából adódóan a gyermekek megismerik az ünnep különleges hangulatát, a hála érzésének fontosságát. A Hálaadás sajátosságaihoz igazodva több szórakoztató pulykás játék és Hála fa készítés is lesz, illetve a program alappillére a filmnézés is kiemelt szerepet kap. Mindezt pedig egy igazán autentikus személy tolmácsolásában ismerhetik meg a gyerekek, hiszen a Funside Balaton táborokban már bizonyított amerikai tanárnő vezeti beszédfejlesztő tréningünket.

A Sacramentoból érkezett Miss Sarah fiatal kora ellenére már sokat megélt pedagógus: tanított angol nyelvre fiatalokat Németországban, Dél-Koreában, Burmában és Nepálban is. Dolgozott közösen a brit BBC-vel és rendre aktív szerepet vállalt a közösségi csoportokban tanulmányai és munkái során is. Anyanyelvi angoltanárunk legnagyobb erőssége mindeközben az a fajta izgalmas szakmaiság, közvetlen kommunikációs készség, és sugárzó vidámság, amelyet a Funside Balaton táborokból többen már jól ismerhetnek.

Kattintson ide és tudjon meg többet English Movie Club beszédfejlesztő tréningünkről, melyet november 24-én, szombaton 14:00-18:00 között rendezünk meg a Gellért téri Funside Schoolban.

November 24., szombat, 14:00-18:00
English Movie Club beszdéfejlesztő tréning 10-16 éveseknek JELENTKEZÉS

Visszaugrás a navigációhoz