SCH28210

Tartalomjegyzék erről az oldalról:

Egészdélutános workshopok a Funside-tól!

Visszaugrás a navigációra
Az oldal cikkei bevezetőkkel:

Egészdélutános workshopok a Funside-tól!

Játszva fejlesztő, egészdélutános workshopokkal bővül a Funside kínálata, amelyben ezentúl elérhetőek lesznek a 4 órányi szórakozást felölelő szombati élményműhelyek is!

2018 őszének újdonsága a Funside Workshop, amely a nemzetközi táborainkban és 21. századi délutáni iskolánkban megtapasztalt izgalmas szakmaiságra, fesztelen hangulatra és fejlesztő játékosságra épül. Programunk különlegessége, hogy csupa olyan foglalkozásokon keresztül fejlesztjük a gyermekek képességeit, amelyeket élveznek, illetve hogy az egyszerre rendelkezésre álló játékidő révén végig tudunk menni olyan játszva fejlesztő projekteken, amik nem férnek bele a mindennapi órai keretekbe. 

Filmezünk, legózunk, vitázunk

Az idén nyáron debütált, nagy sikerű LEGO Movie Maker tábor tapasztalatai alapján tudjuk, hogy mennyire izgalmas program a stop-motion videó készítés, így megteremtettük a lehetőségét annak, hogy ne kelljen nyárig várni arra, hogy újra saját LEGO kisfilmet készíthessenek a gyerekek. Emellett az olyan eszközközpontú programokat is a fiatalok érdeklődése köré építettük, mint a drón-programozás, a játékos mini számítógép építés, vagy épp a Minecraft-programozás.

A Halloween, vagy a karácsony rengeteg formában megközelíthető témák, amelyekkel szívesen foglalkoznak a gyerekek, nyelvi beszédfejlesztő tréningeiket pedig ilyen, és ehhez hasonló témákra építjük fel. Angol nyelvű workshopjaink között megtalálható például a Debate Club, amely az amerikai és brit kultúrkörökben évszázadok óta a legtehetségesebb diákok színtere. Az anyanyelvi tanár vezette vitakör mellett lehetőség lesz filmnézés közben is fejleszteni a nyelvi készségeket, csakúgy mint az olyan fesztelen beszélgetésekkel, amelyek témái szinkronban vannak az érettségin és nyelvvizsgákon felmerülő tételekkel. A kisebbekre gondolva a mese erejét is kihasználjuk, hogy hatékonyan vonjuk be őket az angol nyelv világába. 

A 21. századi gyermekek legizgalmasabb szombat délutánja

A Funside Workshopok egy uzsonnával egybekötött egész délutánon, általában 4 órán át tartanak, és a Funside School legtapasztaltabb tanárai vezetik őket. 

Több okból is jelentős újítás ez, hiszen egy Funside tábor, vagy egy Funside School szemeszter minden alkalommal előre meghatározott képzési cél felé tart, és annak elérése érdekében rendszerezi és rotálja a különböző játékos gyakorlatokat – kezdte vezetőnk, Kittka András. – Workshopjaink alkalmával ugyanakkor megteremtjük annak a lehetőségét, hogy a megfigyelések és visszajelzések alapján legizgalmasabbnak talált, vagy épp az általunk kifejlesztett leginnovatívabb feladatokat teljes egészében végigjátsszuk, és az adott projekt által biztosított szinte minden fejlesztési lehetőséget kiaknázzunk. 

A Funside Workshopok jövő héten, november 3-án indulnak, jelentkezni online jelentkezési lapunk kitöltésével ezen a felületen lehet. A szombatonként 14:00-18:00 között megrendezendő élményműhely foglalkozások dátumai workshopjaink összesítő oldalán tekinthetőek meg. 

Angol nyelvű workshopjaink:

English Debate Club beszédfejlesztő tréning (vitakör 12-17 éveseknek)
English Conversation Club beszédfejlesztő tréning (tematikus társalgó 10-16 éveseknek)
English Movie Club beszédfejlesztő tréning (filmklub 10-16 éveseknek)
English Story Afternoon beszédfejlesztő tréning (mesedélután 7-12 éveseknek)

Informatikai és média-workshopjaink:

Minecraft-programozó workshop (8-13 éveseknek)
KANO játékos hardverépítő és programozó workshop (8-13 éveseknek)
Drón-programozó workshop (8-13 éveseknek)
LEGO Movie Maker filmkészítő workshop (7-13 éveseknek)

Tudjon meg minden további információt a Funside legújabb innovációjáról erre a linkre kattintva.

Visszaugrás a navigációhoz