Tartalomjegyzék erről az oldalról:

Családi robotprogramozás és karácsonyi ajándékkészítés: két új workshop-téma a Funside Schoolban!

Visszaugrás a navigációra
Az oldal cikkei bevezetőkkel:

Családi robotprogramozás és karácsonyi ajándékkészítés: két új workshop-téma a Funside Schoolban!

Két új workshoppal is készülünk az ünnepekre: hozd el Aput vagy Anyut egy közös LEGO robotépítésre és -programozásra, vagy készíts nekik karácsonyi ajándékot decemberi foglalkozásainkon!

December 8-án a Funside workshopok között is egyedülálló eseményt rendezünk, ahol a szülőket is meginvitáljuk egy játékos informatika órára: családi robotprogramozó élménydélutánunkon egy szülő és egy vagy két gyermeke közösen építhetik meg Vernie-t, a programozható robotot! A foglalkozás során a LEGO Boost robotprogramozási szett építőelemeiből, és a LEGO saját, tableten kezelhető programozó platformjával és tanáraink segítségével építhet, játszhat és programozhat együtt szülő és gyermeke 2 órán át! 

December 8., 14:00-16:00 (2 óra időtartam)
Családi robotprogramozó workshopRészletek és jelentkezés

Frissítés: a nagy érdeklődésre való tekintettel december 8-án a meghirdetett eseményt követő idősávban még egy Családi robotprogramozó workshop lesz!

December 8., 16:00-18:00 (2 óra időtartam)
Családi robotprogramozó workshop – Részletek és jelentkezés

Szintén December 8-án tartjuk karácsonyi témájú angolos workshopjainkat, ahol a szakmai vezetőink által tartott foglalkozásokon garantált a szórakozás és az ünnepi hangulat! Az English Story Afternoon-t a kisebbeknek, az English Movie Club-ot pedig a nagyobbaknak ajánljuk!

December 8., 14:00-18:00 (4 óra időtartam)
English Story Afternoon workshop (Karácsonyi kiadás) – Részletek és jelentkezés

English Movie Club workshop (Karácsonyi kiadás) Részletek és jelentkezés

December 22-én igazi előkarácsonyt rendezünk a Szent Gellért téri Funside Schoolban, ahol a kreativitásé lesz a főszerep: résztvevőink saját kezűleg készíthetnek különböző karácsonyfa-díszeket, ünnepi dekorációt vagy ajándékokat, hogy még meghittebbé tegyék az év egyik legszebb időszakát. A foglalkozást táborainkból is ismert képzőművészeti programvezetőink tartják.

December 22., 14:00-18:00 (4 óra időtartam)
Karácsonyi kézműves workshop – Részletek és jelentkezés

 

Visszaugrás a navigációhoz