Tartalomjegyzék erről az oldalról:

21. századi angol, programozás és robotika már Óbudán is!

Visszaugrás a navigációra
Az oldal cikkei bevezetőkkel:

21. századi angol, programozás és robotika már Óbudán is!

Együttműködik a Funside School és a Budapest School a Római parton, így szeptembertől már Óbudán is elérhetőek lesznek a Funside School legnépszerűbb tanfolyamai!

Magyarország legkorszerűbb oktatási intézményei fogtak össze. Két olyan iskola, amely a gyermekek személyiségét és a 21. században szükséges tudást tartja a legfontosabbnak. A Funside délutáni iskola tanfolyamai várnak minden 6-17 évest – a nyílt órákra már lehet jelentkezni a www.funside.hu oldalon.

A világsikerű magyar startup, a Prezi egyik alapítója által indított Budapest School Római parti helyszínén 2018 őszétől iskola után, délutánonként a Funside School tanfolyamai várják a gyerekeket. A Funside-módszer legfontosabb elemei: élményalapú oktatás, 21. századi készségfejlesztés, és a szülők által is folyamatosan nyomon követhető, játékosított teljesítménymérés.

A Funside arról szól, hogy a gyerekeket felkészítsük a jövő kihívásaira, de ezt úgy tegyük, hogy közben minden pillanatban nagyon jól érzik magukat – mondja Kittka András, a Funside vezetője – már csak ezért sem mindegy, milyen közegben tanulnak. Nagy öröm, hogy egymásra találtunk a Budapest Schoollal, ugyanazokban az elvekben hiszünk, és rengeteget tudunk tanulni is egymástól.

A Gellért téri Funside Schoolban kipróbált, sikeres órák indulnak a Rómain is. Lesz tehát angol, különböző szinteken, programozás a Scratch, vagyis a legjobb, a gyerekek igényeire szabott nemzetközi programozási platform használatával, és lesz robotika a legújabb Lego WeDo, Boost és Mindstorms robotokkal, kezdőknek és haladóknak. Az órákra természetesen nem csak a Budapest School tanulói jelentkezhetnek. Mindenkit várunk Óbudáról, Budakalászról, Pomázról, Ürömről vagy akár Újpestről is, hiszen ez a szuper hangulatú iskola autóval és tömegközlekedéssel is egyszerűen elérhető.

Ezzel az együttműködéssel a Budapest School Római Parton tanuló közösség mellett a kicsit idősebb, máshol tanuló környékbeli gyerekek számára is korszerű és játékos tanulási lehetőséget adhatunk a délutáni és hétvégi időpontokban -mondja Molnár Attila, a Budapest School Római Part vezetője. – A Funside célkitűzései, értékei és szakmai elvei nagyon közel állnak a miénkhez: fontosnak tartjuk, hogy a gyerekek természetes módon sajátítsák el a boldog élethez szükséges gondolkodásmódot és képességeket.

A Funside School augusztus végétől nyílt órákkal várja az érdeklődő szülőket és gyerekeket a Római parton és persze a Gellért téren is. A nyílt órákon felmérik a gyerekek tudásszintjét is, hogy mindenki a neki legmegfelelőbb csoportban kezdhesse a tanulást. Jelentkezés és további információk: www.funside.hu.

Háttér

  • A Funside több mint 10 éve rendezi egyedülállóan népszerű gyerektáborait a Balatonnál és Budapesten. A táborozók 22-féle szórakoztató és hasznos foglalkozás közül válogathatnak az angol nyelvtől a drónprogramozásig, a dj-zéstől a jógáig.
  • 2017 őszén indult a táborok szakmai programjának sikerére és tapasztalataira alapozó, az iskolai tanév alatt működő Funside School Újbudán, a Szt. Gellért téren.
  • A Funside délutáni iskolájában 6-17 évesek tanulnak kis létszámú csoportokban, egyszerre élmény- és eredményközpontú módszerrel angolt, programozást, robotikát. Mindenki könnyebben tanulja azt, amit szívesen tanul, ezért a Funside saját fejlesztésű, játékosított tananyagokkal és felkészült, vidám oktatókkal várja a fiatalokat.
  • A Budapest School 2015-ben, a Prezi-társalapító Halácsy Péter kezdeményezésére indult, ma már nyolc iskola tartozik a hálózathoz. Ezekben az iskolákban minden arról szól, hogy a gyermekekben kialakuljanak azok a képességek, melyek segítségével 2040-ben sikeres és boldog felnőttek lehetnek.
  • A Budapest School Római Parton óvodás és kisiskolás korosztályú (3-6 és 6-9 év között) gyerekek tanulnak, a csoportokhoz év közben is lehet csatlakozni.
  • A Budapest School Római Part és a Funside School Óbuda-Római címe: Budapest III., Nánási út 97.; a Funside School Újbuda helyszíne: Budapest XI., Szent Gellért tér 3.

Visszaugrás a navigációhoz