SCH28210

Tartalomjegyzék erről az oldalról:

Robotfoci élőben és te lehetsz az edző! – Kódolás Hete a Funside Schoolban

Visszaugrás a navigációra
Az oldal cikkei bevezetőkkel:

Robotfoci élőben és te lehetsz az edző! – Kódolás Hete a Funside Schoolban

Limitált létszámú élményprogramozást rendez 21. századi délutáni iskolánk az európai programozási hét részeként.

2013-ban indult az az alulról szerveződő Kódolás Hete, amely tulajdonképpen a kreativitás, a probléma megoldás és az együttműködés ünnepe a programozáson és más technológiai aktivitásokon keresztül. A kezdeményezés célja, hogy szórakoztató formában mutassa meg, milyen előremutató, egyúttal megkerülhetetlen tétel ma a digitális jártasság – ehhez pedig kiváló partner 21. századi délutáni iskolánk.

A Funside School ennek megfelelően szervezőként vesz részt az európai programozási héten és október 20-án, szombaton 13:00-14:30 között robotfoci bajnokságot szervez 2-4 fős csapatok számára (jelentkezni egyedül is lehet, a csapatok összeállításában a helyszínen segítünk)! A Gellért téri intézményünkben megrendezendő ingyenes eseményre a hello@funside.hu email címre küldött levéllel lehet jelentkezni.

Fontos információ, hogy programunkon összesen 12 főt tudunk fogadni, illetve hogy haladó foglalkozásokról van szó, így minimális programozói előképzettség szükséges a részvételhez. A program első részében bemutatjuk a díjnyertes EdBotot a jelenlévőknek, és közösen megtanuljuk, miképpen lehet instruálni, hogy aztán az esemény zárásaként élő egyenesben kódolva, egymás ellen mutathassák meg a csapatok, ki tud humanoid robottal eredményesebben focizni.

A különleges robotfoci meccshez a Balázs-Diák biztosította a Funside EdBot játszótársát, amelyet ezúton is köszönünk!  

Programunkat elsősorban 8-15 éves gyermekeknek és fiataloknak ajánljuk.

Ne maradj le te sem, jelentkezz a Kódolás Hetének keretein belül megrendezendő robotfoci bajnokságra a hello@funside.hu email címen!

Visszaugrás a navigációhoz