Megújultak informatika szakköreink: kezdés szeptemberben!

Megújultak informatika szakköreink: kezdés szeptemberben!

Idén teljesen megújulnak informatika képzéseink a Funside School-ban, a Szent Gellért téren és partneriskoláinkban egyaránt!

Válassz időpontot, vagy gyere el nyílt órára (jelentkezés) hozzánk, és találkozz újra a táborainkban megismert tanári csapattal!

Robotika & programozás kurzus

Vadonatúj programunk 1-5. osztályig egy egységes, több éven átívelő tanfolyamban egyesíti a programozás, a robotika és az informatika leghasznosabb és legszórakoztatóbb tudásanyagát, mert ha nem is lesz mindenkiből programozó, erős számítástechnikai és internetbiztonsági alapokra mindenkinek szüksége van! Tanulj táboros tanárainkkal év közben is, és tudj meg mindent az új képzésről itt!

Minecraft Education kurzus

Nagyobbaknak (4-8. osztály) szóló új képzésünk a népszerű Minecraft játék oktatási változata által tanítja a programozást (szinttől függően blokk vagy szöveg alapon), valamint az izgalmas projektek révén bevezetést nyújt természettudományi és ismeretterjesztő témákba is – és mindezt a Funside táborokból ismert tanári csapatunkkal! A részletek már elérhetőek itt!
 

Visszaugrás a navigációhoz