SCH28210

Tartalomjegyzék erről az oldalról:

Ismét indul szülői internetbiztonsági tanfolyam!

Visszaugrás a navigációra
Az oldal cikkei bevezetőkkel:

Ismét indul szülői internetbiztonsági tanfolyam!

Februárban ismét elindítjuk saját fejlesztésű, internetbiztonsági tanfolyamunkat, amely immár egy hétvége alatt elvégezhető!

Hogyan teremtsünk biztonságos online környezetet gyermekeinknek? Hogyan neveljük őket a digitális eszközök tudatos használatára? A Funside ismét elindítja saját fejlesztésű felkészítő programját, amely a mindennapi gyakorlatban alkalmazható neveléslélektani és technológiai eszközöket biztosít a szülőknek.

A  4 technológiai és 4 pszichológiai nagy témát egyesével feldolgozó foglalkozásaink közül előbbieket internetszakember, utóbbiakat gyermekpszichológus tartja, akikkel az órák végén mindig lesz alkalom megbeszélni a hallottakat. Jellemzően 60 perc tanulási folyamatot 30 perc közös átbeszélés követ. 

Új, differenciált képzés kis és nagy gyermekeseknek 

A kisebb, illetve nagyobb gyerekek szülei sok tekintetben különböző kihívásokkal néznek szembe, ezért külön, testre szabott tananyagot nyújtunk az alsó tagozatos és kisebb gyerekek, valamint a kis- és nagykamaszok szüleinek. Mindeközben a korábbi, 8×90 perces képzési modellt is igyekeztünk minél inkább a szülők igényeikre szabni, így mindkét csoportnak egy hétvége alatt elvégezhető formában indítjuk el a tanfolyamot. 

A jellemzően alsó tagozatos gyermekek szüleinek szóló (kisgyermekes) kurzus február 2-án 9:00-16:00 és 3-án 9:00-15:00 között, míg az inkább felsősök (nagyobb gyermekesek) szüleit megcélzó tanfolyam február 9-én 13:00-18:00 és 10-én 9:00-16:00 között kerül megrendezésre.

A 4 nevelés-lélektani és 4 technológiai témát feldolgozó kurzus többek közt olyan kérdésekre ad választ, minthogy:

  • Mikor áll készen gyermekem az okostelefon használatára?
  • Milyen szabályok szerint engedjem meg, hogy közösségi médiát használjon?
  • Hogyan ismerjük fel az online zaklatást, mit tehetünk ellene?
  • Hogyan lehetek rendszergazda a gyermekem telefonján?
  • Mik azok a szülői felügyelet alkalmazások, mire képesek és hogyan kell használni őket?

A példaként felsorolt kérdések is részei az összesen 8 nagy témát gyermekpszichológus bevonásával körbejáró képzésnek, melynek a sajtó is kiemelt figyelmet szentelt. A Qubit technológiai szakportál helyszíni riportja mellett a Funside-ot, mint oktatási innovációt bemutató Index és 24.hu cikkekben is külön felhívják a figyelmet szülőket támogató tanfolyamunkra, amelyre ismét elindult a jelentkezés!

A kurzus teljes ára 39 000 forint. Azon szülőknek, akiknek a gyermeke a Funside Schoolba jár, 10% kedvezményt biztosítunk!

Tudjon meg mindent internetbiztonsági tanfolyamunkról ezen az oldalon!

A jelentkezési lapot ide kattintva érheti el.    

Visszaugrás a navigációhoz