Itt a Gellért téri táborok részletes programja!

Itt a Gellért téri táborok részletes programja!

Vadonatúj programokkal készülünka  Funside Gellért téri táborában

Véglegessé vált a Funside Budapest Szent Gellért téri táborainak programlistája, amely egészen különleges újdonságokat tartogat. 

Innováció és szakmai programok

A Funside táborok alapfeltétele, hogy a szakmai foglalkozásokon megvalósuljon a tudástranszfer, illetve hogy a szabadidőt aktívan és boldogan töltsék a gyermekek. Ennek szellemében fontosnak tartottuk, hogy a Funside Gellért téri táborozóinak valós példákon keresztül mutassuk meg, hogy mi mindenre használható már ma is a digitális szaktudás. Szakmai programjaink összeállításakor arra törekedtünk, hogy azok egyszerre mutassanak ösztönző jövőképet, illetve szórakoztassák a gyerekeket. 

Idén először ellátogatunk a Play VR virtuális valóság központba. A VR játékterek belül teljes mozgásszabadságot biztosítanak és a kontrollerek segítségével mozoghatnak a virtuális valóságban, ahol térbeli rajzokat készíthetnek vagy különböző ügyességi játékokat próbálhatnak ki. A VR játékokat játékmesterek segítik.

Szintén jövőbe mutató érdekességeket tartogatnak a Budapesti Műszaki Egyetem közreműködésével létrejövő, és hetente váltakozó szakmai programok, köztük a Mobil Innovációs Központ több állomása. Lesz digitális kincskereső játék, működő mobilszolgáltató teszthálózat látogatás, és önvezető autó bemutató is! Nem maradhat ki a felsorolásból a digitális homokozó sem, amely élő tér- és mozgásérzékelő szenzoraival, és a gyerekek kézfelületével szimulálható természeti jelenségekkel a földrajzoktatást emeli 21. századi szintre.

Szabadtéri szórakozás

Gellért téri helyszínünk nem csak kiválóan megközelíthető, de elhelyezkedése elősegíti a szabadtéri programok könnyű elérhetőségét is. Leghasznosabb helyszínünk Budapest éke, a Gellért-hegy lesz, amely végtelen lehetőséget ad a szabadtéri animációhoz. Emellett a 2017-ben teljesen megújult Gellért-hegyi csúszdapark is hetente visszatérő helyszíne lesz szabadidős programjainknak. Persze a nyári hőség leküzdésére is gondolva minden héten ellátogatunk a MoM Sport Uszoda és Sportközpontba –  ahol szabad- és beltéri uszodákban hűsölhetnek vagy szórakozhatnak a Funside Budapest táborozói.

Mindeközben esőben sem maradnak a gyermekek mozgás nélkül, hiszen rossz időjárási viszonyok esetén a BME sportpályáin van bérelt helye táborozóinknak.

A Funside legújabb táborairól, így a választható foglalkozásokról, a napi programbontásról, a helyszínről vagy épp a szabadidős programokról minden tovább információ megtalálható a Funside Budapest Gellért tér oldalán.

Visszaugrás a navigációhoz