BUD42881

Tartalomjegyzék erről az oldalról:

Itt a Gellért téri programozó táborok részletes programja!

Visszaugrás a navigációra
a Az oldal cikkei bevezetőkkel:

Itt a Gellért téri programozó táborok részletes programja!

A Funside legújabb, Gellért téri táboraiban a Future Park és a digitális homokozó is programpont lesz, akárcsak az önvezető autó!

Véglegessé vált a Funside Budapest Szent Gellért téri táborainak programlistája, amely egészen különleges újdonságokat tartogat. Fejlesztésünk tervszerű volt, hiszen a Funside School otthonául is szolgáló intézményben tartandó szakmai foglalkozások mellett a szabadtéri szórakozás, és a leginnovatívabb kezdeményezések megismerése is elengedhetetlen eleme táborainknak.

Idén debütáló táborhelyszínünkön A és hetek váltják majd egymást, így azok is több újdonsággal találkozhatnak, akik zsinórban két turnust töltenek nálunk.

Innováció és szakmai programok

A Funside táborok alapfeltétele, hogy a szakmai foglalkozásokon megvalósuljon a tudástranszfer, illetve hogy a szabadidőt aktívan és boldogan töltsék a gyermekek, ugyanakkor táborainknak jövőbe mutató célja is van. Ennek szellemében fontosnak tartottuk, hogy a technológiai foglalkozásokat középpontba állító Funside Gellért tér táborozóinak valós példákon keresztül mutassuk meg, hogy mi mindenre használható már ma is a digitális szaktudás. Szakmai programjaink összeállításakor arra törekedtünk, hogy azok egyszerre mutassanak ösztönző jövőképet, illetve szórakoztassák a programozás és robotika iránt érdeklődő gyerekeket. 

Idén érkezett Magyarországra a nemzetközi összevetésben is innovatív Future Park, amely a technológia eszközeit adja segítségül ahhoz, hogy a gyermekek játéka interaktív lehessen. Életre keltett rajzok, ugróiskola zseniknek vagy épp óriáslabdák zenekara – ilyen programokkal várja táborozóinkat az Andrássy Élményközpont. Szintén jövőbe mutató érdekességeket tartogatnak a Budapesti Műszaki Egyetem közreműködésével létrejövő, és hetente váltakozó szakmai programok, köztük a Mobil Innovációs Központ több állomása. Lesz digitális kincskereső játék, működő mobilszolgáltató teszthálózat látogatás, és önvezető autó bemutató is! Nem maradhat ki a felsorolásból a digitális homokozó sem, amely élő tér- és mozgásérzékelő szenzoraival, és a gyerekek kézfelületével szimulálható természeti jelenségekkel a földrajzoktatást emeli 21. századi szintre.

Szabadtéri szórakozás

Gellért téri helyszínünk nem csak kiválóan megközelíthető, de elhelyezkedése elősegíti a szabadtéri programok könnyű elérhetőségét is. Leghasznosabb helyszínünk Budapest éke, a Gellért-hegy lesz, amely végtelen lehetőséget ad a szabadtéri animációhoz. Emellett a 2017-ben teljesen megújult Gellért-hegyi csúszdapark is hetente visszatérő helyszíne lesz szabadidős programjainknak. Persze a nyári hőség leküzdésére is gondolva minden héten ellátogatunk a MoM Sport Uszoda és Sportközpontba –  ahol szabad- és beltéri uszodákban hűsölhetnek vagy szórakozhatnak a Funside Budapest táborozói.

Mindeközben esőben sem maradnak a gyermekek mozgás nélkül, hiszen rossz időjárási viszonyok esetén a BME sportpályáin van bérelt helye táborozóinknak.

A Funside legújabb táborairól, így a választható foglalkozásokról, a napi programbontásról, a helyszínről vagy épp a szabadidős programokról minden tovább információ megtalálható a Funside Budapest Gellért tér oldalán.

Visszaugrás a navigációhoz