term ID:
term ID HU:
$parentcategory_ID:0
$parentcategory_ID:

current_CAT_ID:14
current_CAT_ID_HU:14

child cat ID:
post ID:288
prefixedcategory_
BUD
OptionID: 42881

Étkezés és speciális menük

A táborban napi háromszori étkezést biztosítunk (reggeli, ebéd, uzsonna), illetve italokat az egész nap folyamán.

Ebédre választható menük:

  • Normál menü
  • Normál menü sertéshús nélkül
  • Vegetáriánus menü

Budapesti táboraink új ebédszállítója az Egészségkonyha, amelyet azért választottunk, mert a Funside számára a mozgás és az egészségre való odafigyelés elengedhetetlen része a tartalmas nyári kikapcsolódásnak. Az Egészségkonyha a Funside számára az ideális választás,

• mert a receptúrák összeállítását – az egészséges táplálkozás figyelembe vételével – a minőségről a bió reform és hagyományos étkeztetésben egyaránt jártas szakácscsapat gondoskodik.
• mert az alapanyagokat minősített hazai beszállítóktól vásárolják és törekszenek arra, hogy ne csak a beszállítókkal legyenek kapcsolatban, hanem a termelőkkel is. A „just in time” technológia segítésével biztosítani tudják a mindig magas minőségű alapanyagokat,
• mert főszakácsuk nem használ mesterséges ízfokozókat és tartósítószereket,
• mert a csapatuk tagjai mindent megtesznek annak érdekében, hogy a lehető legjobb szolgáltatásban részesüljenek megrendelőink.

Bővebben az Egészségkonyháról

Speciális menük

Ebédre választható speciális menük:

Gluténmentes, laktózmentes, tejfehérjementes és tojásmentes ételek a Speciális Ételek Forrása konyhájáról.

Minden olyan táborozónk, akinek egészségügyi okok miatt gluténmentes, tejfehérje-mentes vagy teljesen egyéni étrendre van szüksége, erre specializálódott külső beszállítótól kapja majd a melegételeket. Mindezt korlátozott mennyiségben, kizárólag orvosi igazolás megléte mellett, de a normál menüvel azonos áron tudjuk biztosítani. Figyelembe véve a beszállító kínálatát, az egyéni étrend teljesítése minden esetben külön elbírálás alá kell, hogy essen, ezért kérjük, érintettség esetén minél előbb vegyék fel velünk a kapcsolatot a tabor@funside.hu-ra küldött részletes e-maillel!

Amennyiben nem egészségügyi probléma miatt szükséges a speciális diéta, úgy az „alap” menüket tudjuk biztosítani táborozóink részére, melyek a következők: normál, vegetáriánus és sertéshúsmentes. A menü megváltoztatására legkésőbb az adott turnust megelőző hét hétfőjéig van lehetőség. A helyszínen való módosításra már nem lesz lehetőség.

Visszaugrás a navigációhoz